Sitia

På den nordlige del af Kretas østkyst ligger byen Sitia i smukke omgivelser med hvide sandstrande, grønne dale og høje bjergtinder. Den lille by, som ligger i en yndig bugt er det ideelle sted til en fantastisk ferie uanset om man rejser som familie, par eller enlig. Her kan man virkelig nåde afslappende dage i solen.

På nordøstlige Kreta ligger byen Sitia i et vidunderligt landskab med hvide sandstrande, grønne dale og stejle bjerge

Småbyen ligger som en hestesko i en nydelig bugt. Sitia er det ideelle sted til en perfekt ferie for familier, par og singler, der drømmer om en rolig ferie med sol og vand. Venligheden her i byen gør, at du føler dig specielt velkommen og den rolige græske atmosfære i den maleriske havn er blevet varemærket for Sitia.

Byens historie går tilbage til venetiansk tid og hele området har historiske mindesmærker, som klart er værd at se. Her har forskellige folkeslag gennem tiden besat området på grund af beligenheden og den lette adgang til øen.

Sitia har både fly- og bådforbindelser både nationalt og internationalt.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Sitia Beach Hotel ★★★★★ 4n 2.671,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sitia
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 10°C
februar 15°C 9°C
marts 16°C 10°C
april 20°C 13°C
maj 22°C 16°C
juni 27°C 21°C
juli 28°C 23°C
august 28°C 24°C
september 26°C 21°C
oktober 23°C 17°C
november 20°C 14°C
december 17°C 11°C
Prognose for Sitia