Rhodos

Rhodos byder på den komplette feriepakke med charmerende landsbyer, fantastiske strande og en flot natur. Mange af strandene er lavvandede og børnevenlige - tag til den østlige del, hvis det er sådan du vil have det.

Rhodos er en græsk ø som ligger 18 kilometer sydøst for den tyrkiske kyst. Rhodos by er øens hovedstad og desuden den største by på øen. Lindos er Rhodos næst største by.

Historisk har byen en ældgammel historie, og man siger at her fandtes et af verdens syv underværker, Kolossen på Rhodos. I vore dage er det turismen som er den største indtægtskilde, og om sommeren er her virkelig mange turister, ikke mindst mange skandinavere. Både børnefamilier, festglade unge folk og ældre par kommer til Rhodos, og de fleste kan få en fin ferie her. Kombinationen af strande, fin natur, masser af seværdigheder og historie og ikke mindst de mange overnatningsmuligheder fra budget til luksus giver alle muligheder.

På en stor ø som Rhodos er det nemt at opleve meget. Lej gerne bil for at kunne komme rundt, for at finde din egen lille strand og for at besøge steder som f.eks Akropolis i den smukke by Lindos eller slottet Monolithos, som ligger med den flotteste udsigt på en 90 meter høj klippe i byen med det samme navn.

Om sommeren arrangerer mange charterrejsearrangører rejser til Rhodos. Om vinteren vil din rejse indholde et stop undervejs. Lufthavnen ligger 15 kilometer vest for Rhodos By. Tag lufthavnsbussen eller snup en taxa for at komme videre til din endelige feriedestination på Rhodos.

Hvem vil kunne lide Rhodos?

Rhodos passer for alle, som vil have en ferie som dufter af græsk sommeratmosfære. Her er strandene, nattelivet, masser at se og opleve og hoteller og spisesteder i alle prisklasser. Den østlige del af Rhodos er den mest turistede, den vestlige lidt mere originalt græsk.

Hvornår skal man rejse til Rhodos?

Sommeren starter ofte allerede i maj, og sæsonen varer til starten af oktober. I juli og august kan det blive meget varmt. Mange synes, at foråret er et godt tidspunkt at besøge Rhodos, hvor naturen er som mest grøn og træer og buske blomstrer.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Rhodos
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 19°C
februar 15°C 9°C 17°C
marts 17°C 10°C 17°C
april 20°C 13°C 18°C
maj 24°C 16°C 21°C
juni 28°C 20°C 24°C
juli 30°C 22°C 27°C
august 31°C 23°C 28°C
september 28°C 20°C 27°C
oktober 24°C 17°C 25°C
november 20°C 13°C 22°C
december 17°C 10°C 20°C
Prognose for Rhodos