Hua Hin

Hua Hin er det ældste og mest traditionsrige feriested i Thailand. Byen ligger 230 kilometer syd for Bangkok. Stedet er kendt for sine golfbaner og for at være endestation for orientekspressen. Her tager den thailandske kongefamilie, der har et sommerpalads i Hua Hin. Langs den lange sandstrand ved byen ligger en række 5-stjernede hoteller, men byen har alligevel formået at bevare sin atmosfære af fortidens ro. Byen er også berømt for sine mange resturanter, især dem der tilbereder fisk og skaldyr, som leveres direkte til resturanterne fra de lokale fiskere. I modsætning til mange af de andre turistdestinationer i landet er nattelivet i Hua Hin roligt. Fra Hua Hin er der mulighed for at foretage en række forskellige udflugter - bl.a. til en sommerfuglepark, en nationalpark med bjerge og et rigt dyreliv, og ikke mindst anbefaler vi en tur til det flydende marked i Damnoen Saduak.

Thailandsk atmosfære, spa og skønne fiskeretter

Hua Hin ligger 2,5 timer syd for Bangkok, og er det ældste og mest traditionelle feriestedet i Thailand. Destinationen er specielt attraktiv blandt indbyggere fra Bangkok som ønsker at besøge Hua Hin i weekenden. Thailands konge har sin sommerresidens her og derfor har mange thaier et forhold til den lille byen ved havet.

Hua Hin er også efterspurgt af udenlandske turister og en god del skandinaver lader ferien gå hertil. Langs den 5 kilometer lange Hua Hin Beach ligger en række gode og store hoteller. Hua Hin har trods turismen bevaret sin specielle atmosfære fra forgangne tider. Havet er relativt rent, men stranden kan til tider tilnærmelsesvis forsvinde når det er højvande.

Byen er berømt for sine mange restauranter, specielt fisk og skaldyr, som bliver leveret direkte til restauranterne fra de lokale fiskere. Nattelivet er roligere i Hua Hin sammenlignet med andre destinationer i Thailand og derfor er Hua Hin også specielt populært blandt familier og par.

Ideer til aktiviteter i Hua Hin:

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Ibis Hua Hin ★★★ 8n 5.012,-
Chom View ★★★ 8n 5.323,-
Sirin Hotel Hua Hin ★★★ 8n 5.421,-
Loligo Resort Hua Hin +A Fresh Twist By Let's Sea ★★★★ 8n 5.561,-
Amari Hua Hin ★★★★ 6n 6.014,-
Hua-Hin Grand ★★ 8n 6.127,-
Anantasila Villa by The Sea ★★★★ 6n 6.127,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Hua Hin
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 30°C 21°C
februar 31°C 22°C
marts 32°C 24°C
april 34°C 25°C
maj 33°C 26°C
juni 33°C 26°C
juli 33°C 25°C
august 33°C 25°C
september 32°C 25°C
oktober 31°C 24°C
november 30°C 23°C
december 30°C 22°C
Prognose for Hua Hin