Indonesien

Indonesien er en demokratiske republik og her er der rig mulighed for at finde et uopdaget paradis blandet landets 18.000 øer. Mange af øerne er ubeboede og i øriget ligger mindst 167 vulkaner, hvoraf de fleste er aktive. Indonesien har fire centrale øer : Java, Sumatra, Bali og Lombok. På Java ligger Jakarta, der er landets hovedstad, mens Bali og Lombok er de mest populære blandt turister. Der er gode flyforbindelser til landet og man kommer til Bali med kun et enkelt stop under vejs. Da Indonesien ligger lige ved Ækvator har landet en stabil temperatur på mellem 28 og 32 grader året rundt. Den tørre periode ligger mellem april og oktober, men de enkelte øer kan have særlige vejrforhold man skal være opmærksom på. I Indonesien kan man snorkle, dykke, surfe, cykle og vandre. Skal man på en ferie med et stramt budget er Indonesien et godt valg da man let kan få frokost for to for kun 30 kroner.

Eksotiske Indonesien, et uopdaget paradis

Indonesien er en demokratisk republik, der med sine over 18.000 øer er et af verdens mest folkerige lande. Til trods for landets store befolkning er store dele af øriget ubeboet og her er 167 opdagede vulkaner hvoraf størstedelen er aktive. Grundet de aktive vulkaner er jorden fuld af mineraler og med til at skabe et meget varieret dyre- og planteliv, hvilket gør Indonesien til et mekka for natur- og dyreelskere.

Indonesien har fire store centrale øer; Java, Sumatra, Bali og Lombok, hvoraf de to sidstnævnte er dem med flest turister. Begge øer har deres egen internationale lufthavn og især Bali har gode flyforbindelser. Fra Scandinavien kan man flyve til Bali med bare et stop undervejs.

Indonesien ligger på Ækvator og har et tropisk klima med stabile temperaturer på 28-32 grader hele året. Den tørreste sæson er fra april til oktober, men de forskellige øer kan have lokale variationer i vejret.

Populære aktiviteter i Indonesien er dykning, snorkling, surfing, cykling og vandring.

I forhold til priser har landet stadig nogle af de mest rimelige i Sydøst-Asia, og man kan både spise og leve godt på et stramt budget. Frokost for to behøver ikke koste mere end 30 kr.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Pantai Kuta ★★★★ 7n 4.921,-
Canggu ★★★★ 7n 5.992,-
Ubud ★★★ 7n 6.058,-
Candi Dasa ★★★ 7n 6.303,-
Denpasar ★★★ 7n 6.316,-
Bali ★★★★ 7n 6.394,-
Lovina ★★★ 7n 6.827,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Indonesien
kalender DagDag NatNat BadBad