Isla Verde

En rejse til Isla Verde tilbyder noget for alle, og den unike puertoricanske kultur gør dette sted til et rejsemål helt anderledes end alle andre. Uanset om du er her for strandene, natklubberne eller for den spanske koloniarkitekturen vil din ferie til Isla Verde give et minde for livet. Byen ligger forbundet med universitetsbyen Rio Piedras som har en smuk universitetspark man kan spadsere en tur i.

Mangfoldige Isla Verde

Isla Verde er et område lige udenfor Puerto Ricos hovedstad San Juan. Stedet ligger tilknyttet til universitetsbyen Rio Piedras og boligområdet Hato Rey. Isla Verde tilbyder en blanding af historiske seværdigheder og en livlig ferieatmosfære med noget for alle, fra familier til festglade unge.

Det er meget at se og lave i Isla Verde. Et godt udgangspunkt kan være den smukke universitetspark, som er et flot sted for en afslappende spadseretur eller en picnic. Her finder man også forretningsområdet kaldet Golden Mile. Arkitekturen i dette distrikt er både moderne og innovativt, en den er en stærk kontrast til den koloniale spanske arkitektur der dominerer den gamlebydel i San Juan.

Isla Verde er nok en af Puerto Ricos mest populære turistattraktioner; massive all-inclusive hoteller, fine restauranter og forlystelsesparker liger her. Strandene er nær det perfekte med krystalklart vand og kilometervis af fin, gylden sandstrand. Der er også et stort udvalg af spændende aktiviteter som paragliding, vindsurfing og jetski.  Du kan udforske de magiske koralrev mens du dykker, eller tage på en guidet undevandstur i bugten.

Prøv det lokale køkken på Isla Verde, eller bare nyd atmosfæren på en af de mange lokale musikkscener. Området har et stort udvalg af natklubber, med flere steder hvor du  kan danse hele natten. Hvis du leter efter noget og at lave en dag, så er der mange muligheder i den nærliggende hovedstaden San Juan. Her finder man spansk koloniarkitektur og kirker fra det 16. århundrede side om side med moskeer, kunstgallerier og moderne shoppingcentre. Kulturen her er en unik blanding af forskellige påvirkninger som er kommet til gennem landets historie.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Isla Verde
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 28°C 20°C 27°C
februar 29°C 20°C 26°C
marts 29°C 20°C 26°C
april 30°C 21°C 27°C
maj 31°C 23°C 28°C
juni 31°C 23°C 29°C
juli 31°C 24°C 29°C
august 32°C 24°C 29°C
september 32°C 23°C 30°C
oktober 31°C 23°C 29°C
november 30°C 22°C 29°C
december 29°C 21°C 28°C
Prognose for Isla Verde