Isola Rossa

Isola Rossa er et hyggelig lille feriested hvor hele familien kan nyde ferien. Denne pittoreske landsby ligger i et område med flotte sandstrande. Her kan man dykke blandt farvestrålende fisk eller prøve kræfter med vindsurfing. I byens centrum er der god stemning og her kan man handle eller nyde et måltid mad på et af de mange serveringssteder.

På nordvestkysten af Sardinien ligger den lille by Isola Rossa

Dette er virkelig et hyggeligt lille feriested, hvor der bliver taget hånd om hele familien.

Denne maleriske landsby ligger i et område med flotte sandstrande. Her kan du deltage i dykkerture i et lækkert undervandsmiljø, hvor farvespekteret er helt unikt og skifter med dagslyset. I havnen kan man også tage kurser i vindsurfing og dykning.

Fra Isola Rossa kan du tage med på bådture ud til de omkringliggende øer. Desuden kan du komme med på ture til et frugtbart indlandsklima og et vildt bjerglandskab.

I centrum af byen er der en hyggelig stemning hvor man kan handle eller besøge en af de mange restauranter og caféer.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Isola Rossa
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 13°C 8°C
februar 13°C 8°C
marts 14°C 9°C
april 16°C 10°C
maj 19°C 14°C
juni 23°C 17°C
juli 26°C 20°C
august 27°C 20°C
september 24°C 18°C
oktober 20°C 15°C
november 16°C 11°C
december 13°C 9°C
Prognose for Isola Rossa