Kalamata

Kalamata er en moderne by, men byen har også sin historie som blandt andet kan ses i en borg, fra 1400-tallet, som pryder den gamle bydel. Her er det masser af restauranter og barer, så det er blot at vælge. I området omkring byen ligger strande i forskellige størrelser og her kan man nyde sol og vand.

Kalamata er Peleponnes’ største havneby.

Byen forbindes nok mest med sorte oliven og olivenolie som er vigtige eksportvarer her. Kalamata er en moderne by, men har også sin historie hvoraf det synligste levn er en flot borg fra 1400-tallet, som ligger i den gamle bydel.

I sommermånederne er der mange kulturelle begivenheder som bl.a. koncerter og teater ved borgens amfiteater. Langs vandet ligger det mange restauranter og barer. I området rundt om byen finder man flere strande af varierende størrelse.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kalamata
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 5°C
Feb. 15°C 5°C
Mar. 17°C 6°C
Apr. 20°C 8°C
Maj 24°C 12°C
Jun. 29°C 16°C
Jul. 31°C 18°C
Aug. 31°C 18°C
Sep. 28°C 16°C
Okt. 24°C 13°C
Nov. 20°C 9°C
Dec. 16°C 7°C
Prognose for Kalamata