Kalives

Kalives ligger i naturskønne omgivelser ved Soudabugtens indløb, med en fantastisk udsigt over til Akrotirihalvøen. Kalives har et charmerende centrum med traditionelle, græske huse og smalle gader. Udvalget af tavernaer, barer og caféer er godt. Kalives har to flotte badestrande, hvoraf den ene har gyldengult sand og EUs blå flag. Det historiske Aptera, som er dateret tilbage til minoisk tid, ligger tæt ved Kalives. Det ligger på et plateau omkring 150 meter over havets overflade og har en vidunderlig udsigt over Chania-distriktet i vest, Lefka Ori (de hvide bjerge) i syd og den tyrkiske fæstning, Itzendin, i øst. Det er 18 km til Chania.

Kalives ligger i naturskønne omgivelser ved Soudabugtens indløb, med en fantastisk udsigt over til Akrotirihalvøen.

Landsbyen har to smukke strande, hvoraf den ene har blødt sand og store træer som giver svalende skygge på de varmeste dage. Stranden længst mod vest er den mest stille, da den er placeret lidt uden for landsbyen. Stranden ved Kalives er et paradis for børn på grund af deres lave vand, og her kan du også deltage i forskellige former for vandsport.

Kalives ligger i et frodigt landskab og er en fremragende destination hvis man vil på vandreture i området. Landsbyen har et charmerende centrum med traditionelle huse og smalle gader. I byens hovedgade er der et godt udvalg af butikker, taverner, barer og caféer.

Du kan komme omkring med offentlige busser eller tage på ture til seværdigheder på hele Kreta fra byen. Et sted du bare må se er det historiske Aptera, som er dateret tilbage til minoisk tid. Det ligger på et plateau omkring 150 meter over havets overflade og har en vidunderlig udsigt over Chania-distriktet i vest, Lefka Ori (de hvide bjerge) i syd og den tyrkiske fæstning, Itzendin, i øst.

Der er 18 km til Chania fra Kalives.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kalives Poligiru
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 9°C 2°C
februar 11°C 2°C
marts 14°C 4°C
april 19°C 8°C
maj 24°C 12°C
juni 30°C 17°C
juli 32°C 19°C
august 31°C 19°C
september 27°C 15°C
oktober 21°C 11°C
november 15°C 7°C
december 11°C 3°C
Prognose for Kalives Poligiru