Kardamena

På den sydlige del af Kos ligger en idyllisk lille ferieflække med navnet Kardamena. Med hyggelige tavernaer, restauranter og barer på strandpromenaden er byen virkelig et skønt sted at holde familieferie. I Kardamena kan du være sikker på, at alle i familien nyder opholdet. Ved byen ligger et stort vandland, som byder på underholdning for både små og store. Får man lyst til lidt afveksling er det muligt at gå til Kos by, hvor aktivitetsniveauet er lidt højere end i Kardamena.

Kardamena er en idyllisk lille ferieby på den sydlige del af øen Kos.

I Kardamena er der hyggelige tavernaer, restauranter og barer på strandpromenaden. Byen er virkelig et dejligt sted at holde familieferie, her kan du være sikker på, at hele familien trives.

Byens strand er den længste på Kos og den indbyder til solbadning og strandspil i vandkanten. Stranden er lavvandet og så hele familien kan komme i vandet. Ved stranden er der også mange former for vandsport man kan deltage i.

Skulle man have lyst til at komme lidt væk fra stranden, men vil man stadig bade, byder stedet også på et stort vandland, som er velegnet til både store og små.

En anden mulighed for at komme lidt væk fra strandlivet er en gåtur til Kos by, hvor man kan slentre i de brostensbelagte gader der emmer afatmosfære og kultur.

Endnu en mulighed for en oplevelse er at tage en båd til vulkanøen Nissyros.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Akti Beach Club Hotel ★★★★ 7n 3.959,-
Mitsis Family Village ★★★★ 7n 4.462,-
Atlantica Beach Resort Kos ★★★★ 7n 4.800,-
Mitsis Norida Beach ★★★★ 7n 4.800,-
TUI Blue Atlantica Belvedere Resort ★★★★★ 7n 4.949,-
Atlantica Club Portobello Beach ★★★★ 7n 5.287,-
Blue Star Atlantica Mikri Poli Kos ★★★★ 7n 5.348,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kardamena
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 7°C
februar 16°C 8°C
marts 17°C 9°C
april 21°C 12°C
maj 25°C 15°C
juni 30°C 19°C
juli 32°C 21°C
august 33°C 22°C
september 29°C 19°C
oktober 25°C 15°C
november 21°C 12°C
december 17°C 9°C
Prognose for Kardamena