Kardamili

Kardamili ligger smukt til ved havet med et skrånende og grønt landskab med cypresser og oliventræer. Selve byens centrum har hyggelige trange gader med gode spisesteder og langs hele strandpromenaden ligger det flere tavernaer som serverer udsøgt græsk mad.

Feriebyen Kardamili ligger på den sydlige del af Peloponnes

Den lille byen har omkring 300 indbyggere og ligger smukt ved havet i et skrånende og grønt landskab. Her er duftende cypresser og oliventræer der strækker sig op med de stejle bjerge.

I Kardamili kan du både nyde afslappende dage på stranden og vandreture i et flotte naturområder. På vej op i højderne ligger flere kulturmindesmærker med rødder tilbage til den græske oldtid. Vyros-ravinen, der ligger i nærheden af Kardamili, er et godt bud på en destination for en udflugt.

Selve centrum af byen har hyggelige smøger og trange gader med flere gode spisesteder og langs hele strandpromenaden ligger det flere gode tavernaer som serverer udsøgte græske retter.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kardamili
kalender DagDag NatNat BadBad