Karfas

i Karfas har man alt, hvad man behøver inden for gåafstand. På den lille strandpromenade kan man finde hyggelige caféer og barer og her ligger mere end 10 hyggelige tavernaer og restauranter. I byen er der både en turistinformation og en hæveautomat. Stranden ved Karfas er en af øens mest populœære sandstrande og så er den lavvandet og velegnet til børnefamilier.

Karfas ligger 6 km syd for Chios by og har en af øens bedste sandstrande.

I Karfas har man udsigt ud over den tyrkiske kyst, og solopgangen er fantastisk smuk! Stranden ved Karfas er en af øens mest populœære sandstrande og så er den samtidig lavvandet, af samme grund er stedet specielt velegnet til børnefamilier. Stranden er udmærket med blåt EU-flag, og den har forskellige faciliteter og tilbud, bl.a. vandsportsaktiviteter, solsenge og parasoller til leje.

Hvis man bor i Karfas har man alt, hvad man behøver inden for gåafstand. På den lille strandpromenade kan man finde flere hyggelige caféer og barer. I området ligger også mere end 10 hyggelige tavernaer og restauranter, der tilbyder lækre varierede menuer. Man kan også vælge at gøre sine daglige indkøb i ét af de mange minimarkeder, og der ligger både en turistinformation og en hæveautomat.

På den anden side af Karfas´ klippevæg ligger Kambos-sletten med sine fantastiske herregårde og citruslunde.

Fra Karfas går der ofte bus til Megas Limnionas, landsbyen Thimiana og Chios by.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Karfas
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 12°C 6°C 17°C
februar 13°C 6°C 16°C
marts 16°C 8°C 16°C
april 21°C 11°C 17°C
maj 26°C 15°C 19°C
juni 30°C 20°C 22°C
juli 33°C 22°C 25°C
august 32°C 22°C 25°C
september 29°C 18°C 23°C
oktober 24°C 14°C 22°C
november 18°C 11°C 19°C
december 14°C 7°C 18°C
Prognose for Karfas