Kemer

Kemer er en hyggelig lille landsby, omgivet af Taurusbjergene, med smuk grøn pinjeskov på den ene side og det krystalklare og blå vand på den anden. For ikke så længe siden var Kemer en lille by, hvor de levede af fiskeri og agerbrug. Lillebycharmen findes stadig, der er lav bebyggelse og en rolig og afslappet atmosfære. Ved marinaen i Kemer er der mange hyggelige restauranter, hvor man kan sidde ude, og herfra kan man tage på bådudflugter. Disse kan virkelig anbefales. Afstanden fra lufthavnen til Kemer er ca. 60 km.

Kemer er en hyggelig landsby vest for Antalya

Byen er omgivet af Taurusbjergene med smuk grøn pinjeskov op ad skråningerne på den ene siden og krystalklart hav på den anden.

Byen var indtil for kort tid siden en lille landsby, hvor indbyggerne levede af at fiske og dyrke landbrug. I dag er turismen blevet en af stedets hovedindtægtskilder, men Kemer har beholdt sin landsbycharme med lav bebyggelse og en rolig, afslappet atmosfære. Ved marinaen i Kemer er der mange hyggelige steder udeservering. Fra marinaen kan du komme med på en af de mange bådture langs kysten – det kan varmt anbefales.

De fleste hoteller i området holder en god standard og mange af dem har private strande. I Kemer vil du opleve at skov, bjerg og hav forenes i idyllisk harmoni og tilsammen skaber et ideelt feriested.

Til lufthavnener der omkring 60 kilometer.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kemer
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 6°C 18°C
Feb. 15°C 6°C 17°C
Mar. 18°C 8°C 18°C
Apr. 21°C 11°C 18°C
Maj 25°C 15°C 22°C
Jun. 30°C 19°C 26°C
Jul. 34°C 22°C 29°C
Aug. 34°C 22°C 29°C
Sep. 31°C 19°C 28°C
Okt. 26°C 15°C 26°C
Nov. 21°C 11°C 22°C
Dec. 16°C 8°C 19°C
Prognose for Kemer