Koh Samet

Den lille perle af en ø Koh Samet ligger ikke langt fra Thailands hovedstad Bangkok, faktisk kun 2,5 timer med taxi. Øen ligger i den Thailandske Golf og fra fastlandet tager det ca. en halv time at komme til Koh Samet. Det meste af øen er nationalpark og af samme grund er priserne her lidt højere end andre steder. Klimaet er vidunderligt og solen skinner stort set altid. Strandene er kridhvide, vandet er klart og byder på smukke koralrev.

– eksklusivt, mange solskinstimer og blandt Thailand’s bedste strande

Koh Samet er en lille perle i den Thailandske Golf. Øen ligger kun 2,5 time med taxi fra Bangkok. Med bus skal man nok beregne ca. en time mere. Båden fra fastlandet til Koh Samet tager ca. en halv time. En stor del af øen er nationalpark derfor er priserne lidt højere end inde på fastlandet.

En af Koh Samets største fordele er klimaet. Her er mange solskinstimer hele året rundt, da øen kun får lidt regn. Priserne er lidt højere i højsæsonen (oktober-april), men i lavsæsonen kan man gøre en god deal på Koh Samet. Og vejret er samtidig rigtig godt!

Koh Samet har mange små strande, ofte beliggende inde i små bugter. De fleste af dem findes på østsiden af øen. Strandene er kridhvide og byder på fine koralrev og krystalklart vand. Koh Samet er specielt populær for par på bryllupsrejse.

Der er mange gode hoteller på Koh Samet. De fineste er Paradee (4+) og Le Vimarn Cottages & Spa (4-stjernet). Sai Kaew Beach Resort (3-stjernet), Samed Club (3-stjernet), Ao Prao Resort (3-stjernet) og Baan Ploy Sea er andre gode alternativer.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Ao Prao Resort ★★★★ 9n 7.166,-
Le Vimarn Cottages ★★★★ 9n 8.057,-
Paradee ★★★★★ 6n 17.084,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Koh Samet
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Koh Samet