Koh Samui

Koh Samui er et populært rejsemål blandt pakketurister og backpackere. Øen er den tredje største i Thailand og særligt kendt for sine eventyrlige strande med duvende palmer og her er krystalklart vand ved øens laguner. På Koh Samui kan man besøge og bade i vandfald, se øens templer, tage på bådture til omkringliggende øer, dykke og snorkle og så kan man få et kursus i hvordan man laver de skøn thai curry. På øen er der et stort udvalg af spa-steder i alle prisklasser, her er det oplagt at med lidt selvforkælelse i form af massage eller andre wellness-behandlinger.

Flotte hoteller, gode priser og eventyrlige strande i det østlige Thailand

Koh Samui er Thailands tredje største ø og et yndet reisemål for både backpackere og pakketurister. Øen er kendt for sine eksotiske strande, svajende palmer og krystallklare laguner. Koh Samui er let tilgængelig da øen har en international lufthavn og stedet har opplevet en stor stigning i turisme de sidste 20 år. I enkelte områder er det til dels blevet for meget, men det er stadig muligt at finde fredelige strande for de som ønsker fred og ro.

Den mest kendte strand på Koh Samui er den travle og flotte Chaweng. Syd for denne ligger den lidt roligere Lamai. De nordlige strande Bophut og Mae Nam er betydeligt mere rolige og her er stemningen tilbagelænet.

Ideer til aktiviteter på Koh Samui:

* Tag til Nam Tok Na Muang og oplev det 80 meter høje vandfald og de strålende bademuligheder

* Besøg et af de flotte templer på øen

* Tag en bådtur til de nærliggende øer Koh Pha Ngan eller Koh Tao

* Tag ud at dykke og snorkle, det er et must

* Prøv et af de mange madkurser på øen

* Besøg et af de mange spasteder på øen, udvalget her er stort

* Besøg Samui Aquarium og Tiger Zoo

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Koh Samui
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 29°C 20°C 28°C
Feb. 31°C 20°C 28°C
Mar. 32°C 21°C 29°C
Apr. 33°C 22°C 30°C
Maj 33°C 23°C 31°C
Jun. 32°C 23°C 30°C
Jul. 32°C 22°C 30°C
Aug. 31°C 22°C 29°C
Sep. 31°C 22°C 29°C
Okt. 30°C 22°C 30°C
Nov. 29°C 22°C 30°C
Dec. 28°C 21°C 29°C
Prognose for Koh Samui