Brela

Feriestedet Brela er omkranset af bjergkæder og har milevis af fantastiske strande og krystalklart vand. I sommersæsonen er der et hektisk liv her, og et godt udvalg af restauranter og caféer.

Skønne Brela byder på smukke kyster omgivet af bjerge

Drømmer du om et feriested omkranset af bjergkæder og kilometervis af smukke strande og krystalklart vand. Da kan du trygt lade ferien gå til Brela. Brela er det nordligste punkt for den kilometer lange Makarskakysten, også kaldet Makarska-Riviera.

Småbyerne Brela og Baska Voda ligger side om side og er i færd med at vokse sig sammen. Det tar kun omkring 30 minutter at gå mellem de to landsbyer. Brela er den mindste af disse to byer, men har nogle af verdens flotteste strande. Her ligger hvide sandstrande med krystalklart blåt vand. Strandene omkranses af flotte pinjetræer, hvilket skaber en idyllisk stemning.

Er du ude efter en aktiv ferie kan du tage på cykelture i smukke omgivelser langs kysten. Der er udlejning af både cykler og biler i Baska Voda. Fra Baska Voda kan du også deltage i ture til øerne Brac og Hvar. Desuden er der muligheder for at tage på fisketure, rafting og bjergture.

I sommersæsonen der er et mylder af liv her med et godt udvalg af restauranter og caféer. På denne tid arrangeres der også flere festivaler.

Det tager omkring en time at køre sydpå til Brela fra lufthavnen uden for Split.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Anna Noemia ★★★★ 7n 3.269,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Brela
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 10°C 5°C 14°C
februar 11°C 6°C 14°C
marts 13°C 8°C 15°C
april 17°C 11°C 16°C
maj 22°C 15°C 19°C
juni 26°C 19°C 23°C
juli 30°C 21°C 25°C
august 29°C 21°C 26°C
september 25°C 18°C 25°C
oktober 20°C 14°C 21°C
november 15°C 10°C 19°C
december 11°C 6°C 17°C
Prognose for Brela