Gradac

Gradac er den næststørste bebyggelse på Makarska-Rivieraen og omkring 40 kilometer syd for Makarska. Her i byen finder man en af de lækreste og længste strande på hele kysten ved Adriaterhavet. Her er smuk natur og det kan anbefales at tage på vandreture i området.

Gradac har de smukkeste og længste strande på hele Adriaterhavets kyst

Gradac er den næststørste by på Makarska-Rivieraen, og ligger omkring 40 kilometer syd for Makarska. Her finder du en af de smukkeste og længste strande på hele Adriaterhavskysten. En bred promenade beplantet med palmetræer strækker sig langs bugten og stranden med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer.

Gradac er en smuk rejsemål, hvor du kan nyde feriedagene dine i et malerisk landskab. Stedet var oprindeligt en fiskerlandsby, men i dag lever de fleste af indbyggerne sig af landbrug, vin- og olivenolieproduktion, fiskeri og turisme.

I Gradac kan du vælge mellem mange aktiviteter både til lands og til vands. Du kan blandt andet komme med på bådture ud til de smukke øer på denne kyststrækning. Man kan også tage en tur ind til den nærliggende nationalpark eller tage på vandretur i stedets nydelige natur.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Gradac
kalender DagDag NatNat BadBad