Estartit

Estartit er vokset fra at være en lille fiskerlandsby til en livlig turistby med en god marina og mange butikker, barer og restauranter. I bugten er der en strand med gyldengult sand og for sportsentusiaster er der windsurfing og golf, som lokker. I sommersæsonen er der meget livligt på Estartis barer og pubber. Vil man hellere have en mere afslappet eller romantisk aften, er der mange restauranter i havnen, som serverer typisk spansk mad og vin. Der er to lufthavne i nærheden af Estartit; Girona (GRO) lufthavn er ca. 60 km væk og til Barcelona (BCN) lufthavn er der omkring 150 km.

Feriebyen Estartit ligger i en nydelig bugt med gyldent sand!

Estartit var oprindeligt en lille fiskerlandsby, men i dag har byen vokset sig til en stilet turistby med en attraktiv marina og mange butikker, barer og restauranter. Her kan du virkelig nyde ferien.

Feriebyen ligger i en nydelig bugt som har gyldent sand. Her kan desværre blive lidt trangt i højsæsonen, men heldigvis er der mange andre små bugter og viger i nærheden, som har små adskilte strande.

For sportsentusiaster findes der muligheder for at windsurfe, sejle, dykke snorkle og spille golf i området.

I sommersæsonen kan der være høj party-faktor på Estartits barer og pubber, men hvis du vil have en mere afslappet og romantisk aften, er der mange restauranter i havnen med en hyggelig atmosfære, som serverer skøn lokal mad og vin.

Det ligger to lufthavne i området. Afstanden til Girona (GRO) lufthavn er ca. 60 km og til Barcelona (BCN) lufthavn er der ca. 150 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for l'Estartit
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 13°C 1°C 14°C
februar 14°C 2°C 13°C
marts 16°C 4°C 13°C
april 18°C 6°C 15°C
maj 22°C 10°C 18°C
juni 25°C 14°C 21°C
juli 29°C 17°C 22°C
august 29°C 17°C 23°C
september 26°C 14°C 22°C
oktober 21°C 10°C 20°C
november 16°C 5°C 17°C
december 13°C 2°C 15°C
Prognose for l'Estartit