Litauen

Litauen udgør sammen med Estland og Letland de baltiske lande som ligger ved Østersøens kyst. Litauens hovedstad hedder Vilnius og byen emmer af kultur og historie. Generelt er Litauen en oplagt rejsedestination for turister som ønsker en ferie fyldt med historiske seværdigheder og spændende kultur.

Oplev den baltiske kulturperle Litauen

Litauen er sammen med Estland og Letland det vi kender som de baltiske lande. De har siden Sovjetunionens opløsning været et yndet rejsemål for europæiske turister. Litauen bærer på nogle måder stadig præg af det tidligere kommunistiske styre, men landet er så meget mere og med sin spændende historisk og kulturelle rigdom er landet et oplagt rejsemål for dem der ønsker at få mere ud af ferien end en badeferie.

Landet ligger ved Østersøen sydøstlige bred og grænser mod nord op til Letland, med Hviderusland ligger mod øst og Polen mod sydøst. Hovedstaden i Litauen hedder Vilnius og byen er også den største i landet.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Vilnius ★★★ 2n 1.560,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Litauen
kalender DagDag NatNat BadBad