Lloret de Mar

Unge mennesker fra Nordeuropa kommer til Lloret de Mar for at feste. Diskotekerne og natklubberne er anset for at være meget trendy og her er der fuld fart på til solen står op. Lloret har en fin strand, hvor sandet er grovkornet og gyldengult mens vandet er klart. Der er badeland og en fin golfbane i området. Lloret de Mar ligger ca. 33 km fra Girona (GRO) lufthavn og 90 km fra Barcelona (BCN) lufthavn. Fra Barcelona lufthavn er det let at tage toget til Blanes og derfra videre med taxi eller bus til Lloret de Mar.

Den perfekte feriedestination i et pittoreskt landskab

Lloret de Mar er en populær ferieby med en sandkyst og byen har en historie som går tilbage til 300 f.Kr. I dag er det en perfekt feriedestination med et malerisk landskab som baggrund for afslappede feriedage.

Der er fem store strande i området, og hele vejen op og ned langs kysten finder du små og store lækre sandstrande. Nogle ligger sådan at man må gå et stykke eller tage et turisttog for at nå dem. Der er flere små bugter som ligger skærmet af grønne klippeformationer, hvor der kun er lidt vind og få bølger.

Lloret de Mar har i mange år været et feriested med mange unge turister fra Nordeuropa. Til trods for dette er stedet et flot feriested for hele familien med utrolig mange aktiviteter som man kan deltage i.

Det ligger to lufthavne i området: Der er 33 kilometer til Girona (GRO) lufthavn, og omkring 90 kilometer til Barcelona (BCN).

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Lloret de Mar
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 13°C 1°C 14°C
Feb. 14°C 2°C 13°C
Mar. 16°C 4°C 14°C
Apr. 18°C 6°C 15°C
Maj 22°C 10°C 18°C
Jun. 25°C 14°C 22°C
Jul. 29°C 17°C 24°C
Aug. 29°C 17°C 25°C
Sep. 26°C 14°C 24°C
Okt. 21°C 10°C 22°C
Nov. 16°C 5°C 18°C
Dec. 13°C 2°C 16°C
Prognose for Lloret de Mar