Madrid

Madrid er Spaniens hovedstad og tillige Europas højest beliggende by. Siden 1562 har byen været hovedstad og her er et væld af kulturelle og historiske oplevelser for turister. Madrid har mange slotte og parker og det er også her i byen man har mulighed for at besøge de berømte og berygtede tyrefægtningsarenaer. Midt i Madrid ligger pladsen Peurta del Sol og her fra udspringer byens største shoppestrøg også. I hovedstaden er der også et utal af muligheder for at gå i byen og mange af byens barer og klubber lukker ikke før kl. 6 om morgenen. For at komme omkring er det lettest at tage metroen, som har et af verdens mest udbyggede netværk. 13 kilometer udenfor byen ligger lufthavnen og man kommer let hertil med bus, tog eller taxi.

Madrid er rig på kultur og kunst og der er gang  byens i nattelivet

Madrid har været Spaniens hovedstad siden 1562 og ligger midt i Spanien. Det er en hektisk storby, som skiller sig ud fra Spaniens kyststeder og øer. Madrid er Europas højest beliggende by, her kan man besøge byens mange slotte og parker, og så er der mulighed for at besøge de store tyrefægtningsarenaer. Madrid er som andre hovedstæder i Europa kendt for at have et rigt kulturliv og megen kunst, og her er også et aktivt natteliv.

Torvet, Puerta del Sol, er Madrids midtpunkt, og byens shoppingstrøg går langs Gran Via, hvor der også er mængder af caféer og restauranter. De mest imponerende kunstmuseer er Museo del Prado og Centro Cultural Reina Sofia.

Nattelivet er godt i Madrid og der er mængder af barer og klubber – mange af dem lukker ikke før kl. 06.00 om morgenen.

Den enkleste og hurtigste måde at komme rundt på i Madrid er med metro, hvis netværk er et af verdens største.

Madrid Barajas Lufthavn ligger ca. 13 km uden for byen, og man kan tage bus, tog og taxi til centrum.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Regente ★★★ 3n 1.818,-
Senator Castellana ★★★ 3n 1.848,-
Meliá Avenida América ★★★★ 3n 1.882,-
Puerta de Toledo ★★★ 3n 1.961,-
Petit Palace Ópera ★★★ 3n 2.001,-
Madrid Gran Via 25 ★★★ 3n 2.022,-
Petit Palace Chueca ★★★ 3n 2.027,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Madrid
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 10°C 3°C
februar 12°C 4°C
marts 16°C 6°C
april 18°C 7°C
maj 21°C 11°C
juni 27°C 15°C
juli 31°C 18°C
august 31°C 18°C
september 26°C 15°C
oktober 19°C 10°C
november 13°C 6°C
december 10°C 4°C
Prognose for Madrid