Malgrat de Mar

Malgrat er en hyggelig kystlandsby. Sandstranden er milevid og ideel til al slags vandsport. San Nicolau de Bari kirken i Malgrat er kendt som "kystens katedral" og absolut et besøg værd. Området er ligeså kendt for sine landbrugstraditioner som for sine kulinariske traditioner. Øst for Malgrat kan man selv få syn for sagen, da der ligger et stort område, hvor der dyrkes hvide bønner. Med lokaltoget er det enkelt, hurtigt og billigt at rejse mellem Malgrat, Barcelona og de andre byer langs Costa Brava kysten. Fra Barcelona lufthavn er det let at tage toget op til Costa Brava kysten.

Hyggelige Malgrat er en kystlandsby med en lang historie

Landsbyens historie strækker sig tilbage til det 13. og 14. århundre. Op gennem historien er der blomstret smukke bygningsværker op, som fortsat er i udvikling. Tager du en tur rundt i byen vil du se bygninger fra forskellige epoker fulde af aktiviteter, som blandt andet Sant Nicolau de Bari, kirken i Malgrat, som er kendt som “Kystens katedral”.

Sandstranden er alenlang og ideel til alle former for vandsportsaktiviteter. Her kan man lade ungerne prøve en vandscooter mens man følger med fra en solstolene.

De små byer på kysten her er mest kendt for deres kulinariske kunnen når det gælder fisk og skaldyr. Malgrat de Mar er også kendt for sine lange landbrugs traditioner, og øst for byen ligger et område, som er berømt for sin varierede produktion af hvide bønner.

Med lokaltog er det nemt, hurtigt og billigt at rejse mellem Malgrat, Barcelona og de andre byer på Costa Bravas kyst.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Alegria Maripins ★★★★ 7n 1.855,-
Sumus Monteplaya ★★★★ 7n 2.362,-
Tropic Park ★★★★ 7n 2.474,-
Aqua Hotel Silhouette & Spa ★★★★ 7n 2.496,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Malgrat de Mar
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 13°C 1°C 14°C
februar 14°C 2°C 13°C
marts 16°C 4°C 14°C
april 18°C 6°C 15°C
maj 22°C 10°C 18°C
juni 25°C 14°C 22°C
juli 29°C 17°C 24°C
august 29°C 17°C 25°C
september 26°C 14°C 24°C
oktober 21°C 10°C 22°C
november 16°C 5°C 18°C
december 13°C 2°C 16°C
Prognose for Malgrat de Mar