Bugibba

Byen Buggiba udgøre sydenden af Maltas mest besøgte turistområde. Mod nord strækker området sig til Quawra og her finder man alt en turist kan drømme om. Her er skønne shoppemuligheder, badestrand, restauranter og et spændende natteliv. Her er bademulighederne mange og man finder nemt enten en badebro eller en trappe, der fører en direkte ned til Maltas krystalklare vand. Fra Buggiba kan man tage på en masse spændende udflugter til nærliggende byer enten med taxa eller også kan man bruge en af øens gode busforbindelser. En anden mulighed er at besøge Valetta, der er Maltas hovedstad.

Bugibba i syd og Qawra i nord udgøre området mellem Salina Bay og St. Pauls Bay, der er Maltas mest besøgte turistområde. Her findes alt en turist kan ønske sig af butikker, restauranter, barer og cafeer. Langs med promenaden, der strækker sig langs kysten, fra Qawra til Bugibba, ligger der flere hyggelige restauranter, og byens eneste strand ligger her ved Dolmen Resort Hotel. Bademulighederne er mange dog langs det krystalklare vand og man kan finde badebroer og trapper ned fra klipperne overalt. Bugibba og Qawra er perfekte steder for familier og her er gode udflugtsmuligheder i området, både langs kysten og ind i landet.

Hvis man ønsker at variere shopping, natteliv og restauranter, kan man tage en taxa til St. Julians og Sliema på ca. 15 minutter og der er også rigtig gode busforbindelser til hele øen, i området. Der findes flere lækre strande på nordsiden af øen, fx i Mellieha og Golden Bay. Hovedstaden Valetta er altid et besøg værd eller man kan også tag på ture til Blue Grotto, Dingli Cliffs eller Hagar Qim.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

San Pawl Hotel ★★★★ 7n 955,-
Coral Hotel ★★★ 7n 2.813,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Buġibba
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 17°C
februar 16°C 9°C 16°C
marts 17°C 10°C 16°C
april 19°C 12°C 17°C
maj 23°C 15°C 19°C
juni 28°C 18°C 24°C
juli 31°C 21°C 26°C
august 31°C 22°C 26°C
september 28°C 20°C 26°C
oktober 24°C 17°C 24°C
november 20°C 14°C 22°C
december 17°C 11°C 19°C
Prognose for Buġibba