Mamaia

Den lavvandede strand ved Mamaia har lyst blødt sand og stranden strækker sig kilometer efter kilometer. Mamaia ligger unikt placeret med hav og strand på den ene side og Mamaiasøen på den anden. Langs strandpromenaden finder man et stort udvalg af restauranter, caféer og barer. Byen er et udmærket valg for børnefamilier, der ønsker en afslappende ferie med strand og sol.

Mamaia er Sortehavets mest udviklede ferieby.

Efter et stort renoveringsarbejde, som startede i 2001, er Mamaia blevet Rumæniens største rejsedestination. Her er alle minder efter kommunisttiden fjernet og malet over. Alt er fokuseret på at give turister den bedste mulighed for en afslappende ferie med badestrand.

Mamaia ligger ganske unikt med Sortehavet og stranden på den ene siden og Mamaiasøen på den anden siden. Stranden strækker sig flere kilometer og er lavvandet med fint lyst sand.

Langs strandpromenaden finder du et enormt udvalg af udesteder, restauranter, caféer og barer. Får man lyst til at opleve mere af Rumænien ligger storbyen Constanta som nærmeste nabo.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Mamaia
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 4°C -2°C
februar 5°C -1°C
marts 8°C 2°C
april 14°C 7°C
maj 19°C 12°C
juni 24°C 16°C
juli 26°C 18°C
august 26°C 18°C
september 22°C 15°C
oktober 17°C 10°C
november 12°C 5°C
december 6°C 0°C
Prognose for Mamaia