Maspalomas

Maspalomas ligger på Gran Canarias sydlige kyst, og har en af de flotteste strande i området. Her finder du blandt den eneste rigtige ørken, som eksisterer på de Kanariske Øer, et kæmpe udvalg af restauranter, underholdning og aktiviteter. Maspalomas ligger desuden så tæt på andre feriedestinationer på Gran Canaria, at du nemt kan komme rundt og opleve mere af øen.

Ferieområdet Maspalomas omfatter feriebyerne San Agustín, Meloneras og Playa del Inglés. Maspalomas har en fire kilometer lang strand med det flotteste koralsand, og byen er en grøn, flad oase omringet af et magisk ørkenlandskab. I området rundt Maspalomas finder du flere shoppingcentre med butikker, barer og restauranter. I tilægg har byen et stort marked med hektisk handel flere dage om ugen. De fleste som besøger Maspalomas, bruger hovedparten af sin ferie på at slikke sol og bade ved den fine strand, men hvis man vil have lidt mere action på ferien, kan man f.eks tage en tur til Palmitos Park, som er en fin zoologisk have med speciale i fugle af alle slags, inklusive den kendte gule kanariefugl! En anden aktivitet er at tage børnene med til vandlandet Aquapark.

Vil man udforske mere af Maspalomas og området i nærheden, er en tur til den historiske by Fataga en mulighed. Dette er en af Gran Canarias smukkeste bjerglandsbyer. På vejen dertil kan du holde pause ved museet El Mundo Aborigen, som viser hvordan urbefolkningen på Gran Canaria levede før.

Foruden til vand- og strandaktiviteter, tilbyder Gran Canaria fine muligheder for at vandre i naturen, cykle lange ture og så kan man jo altid leje en bil for at opdage Gran Canarias mere ukendte områder.

Maspalomas ligger 30 kilometer væk fra lufthavnen i Las Palmas, det vil sige nogenlunde en halv time eller så. Næsten alle danske charterrejsearrangører tilbyder pakkerejser til Gran Canaria og Maspalomas, men du naturligvis også selv arrangere din rejse. Der er flyafgange hver dag.

Hvem vil kunne lide Maspalomas?

Maspalomas passer for alle som vil have sol og strand. Playa del Inglés er populært hos den yngre del af charterpublikummet, hvor børnefamilier nok føler sig bedre hjemme  i San Augustin eller flotte Meloneras.

Hvornår skal man rejse til Maspalomas?

Maspalomas kan besøges hele året. Mest populært er jo at rejse hertil om vinteren, men her ligger også priserne på sit højeste. Hvis du rejser til Maspalomas i perioiden fra maj til oktober får du meget mere for pengene.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Tara ★★ 7n 2.581,-
Capri Bungalows ★★ 7n 2.713,-
Cordial Sandy Golf ★★★ 7n 2.891,-
Cordial Green Golf ★★ 7n 2.953,-
Palm Oasis ★★★★ 7n 2.995,-
Vistaflor Bungalows ★★★ 7n 3.045,-
Canary Garden Club ★★★ 7n 3.226,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Maspalomas
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 21°C 15°C 21°C
februar 21°C 15°C 20°C
marts 22°C 15°C 20°C
april 22°C 16°C 20°C
maj 23°C 17°C 21°C
juni 25°C 19°C 22°C
juli 26°C 20°C 22°C
august 27°C 21°C 23°C
september 27°C 21°C 24°C
oktober 26°C 20°C 24°C
november 24°C 18°C 23°C
december 22°C 16°C 21°C
Prognose for Maspalomas