Massouri

De to byer Massouri og Myrties ligger på øen Kalymnos. Byerne har begge en smuk udsigt over øen Telendos og begge steder ligger der langs stranden flere barer, restauranter og tavernaer. Intet på øen forgår i hektisk tempo, så det er kun et spørgsmål om at finde roen frem og komme ind i et behageligt ferieflow. En måde at fordrive tiden er at tage en tur på Massouri Beach hvor der er masser af vandsportsaktiviteter at vælge imellem.

På øen Kalymnos ligger de to byer, Massouri og Myrties. Det er svært at se, hvor grænsen mellem de to byer går, men udsigt over øen Telendos er vidunderligt smuk fra begge byer. I byerne ligger der flere barer, restauranter og tavernaer langs stranden.

Alt på øen foregår i et behageligt ferietempo, så det er bare med at sætte farten ned og nyde strandlivet. På øen kan du finde både sand- og stenstrande og på  Massouri Beach er der masser af vandsportsaktiviteter at vælge imellem.

Nattelivet er rimelig begrænset, og det der er foregår på barerne og tavernaerne. I højsæsonen er der dog nogle diskoteker i Massouri og Myrties.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Massouri
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 13°C 7°C 18°C
Feb. 13°C 6°C 17°C
Mar. 16°C 8°C 17°C
Apr. 20°C 11°C 18°C
Maj 24°C 14°C 20°C
Jun. 29°C 18°C 23°C
Jul. 32°C 22°C 25°C
Aug. 32°C 22°C 26°C
Sep. 29°C 19°C 26°C
Okt. 23°C 15°C 24°C
Nov. 18°C 11°C 21°C
Dec. 15°C 9°C 19°C
Prognose for Massouri