Milano

I Milano mødes gammelt og nyt, her blander det moderne og nyskabende design sig med historisk arkitektur og kultur. Det første man bør gøre når man kommer til byen er at gå en tur og nyde atmosfæren og menneskene der bor her. Udover byens kultur og historie byder byen selvfølgelig også på fodbold på det berømte San Siro stadion. I byen kan man også se domkirken, La Scala teatret og Leonardo da Vinci museet. I byen finder man også nogle af Italiens store modehuse og drømmer man om en tur i byen er her alt fra små hyggelige musikbarer til store trendy natklubber. I nærheden af Milano ligger tre lufthavn, så det er let at nå byen.

I Milano mødes historie og kultur med moderne design.

Milano er på mange måder en fascinerende by, her blandes det moderne med nyskapende design, gammel intressant historie og kultur, og så kan man naturligvis opleve fodbold på San Siro stadion, der er hjemmebane for AC Milan og Inter. Tager man til Milano bør man som det første gå en tur i byen, nyde dens atmosfære og dens beboere.

I byen kan man besøge den pragtfulde domkirke, La Scala teatret, eller se Leonardo da Vinci museet. Den nyeste mode fra verdens ledende modehus som Chanel, Versace, Hugo Boss og Fendi er også et kig og et besøg værd.

Forlystelseslivet i Milano er overvældende; her er alt fra små hyggelige musikbarer til store trendy natklubber.

Der er 3 større lufthavne i umiddelbar nærhed af Milano: Linate (LIN) ligger ca. 10 km uden for byen, Malpensa (MXP) ca. 45 km og Milan Orio Serio – Bergamo (BGY) ca. 48 km fra Milano. Der går busser til og fra Milano fra alle lufthavnene.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Eco-Hotel La Residenza (ex La Residenza) ★★★ 3n 1.399,-
Antares Hotel Concorde ★★★★ 3n 1.668,-
Hotel Glam Milano ★★★★ 3n 1.686,-
Leonardo Hotel Milan City Center (ex Hermitage) ★★★★ 3n 1.695,-
Hotel Felice Casati ★★★ 3n 1.733,-
Hotel Galles ★★★★ 3n 1.897,-
Canova ★★★ 2n 1.910,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Milano
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 5°C -2°C
februar 8°C 0°C
marts 13°C 3°C
april 18°C 7°C
maj 22°C 11°C
juni 26°C 15°C
juli 29°C 17°C
august 28°C 17°C
september 24°C 14°C
oktober 18°C 8°C
november 10°C 4°C
december 5°C -1°C
Prognose for Milano