Mykonos

Mykonos ligger midt i det Ægæiske hav som en del af øgruppen, Kykladerne. Øen er smuk med sine små hvidkalkede huse, blå træværk, blomster og vindmøller - kort sagt indbegrebet af idyllisk græsk ø-atmosfære. På Mykenos er der et væld af hyggelige restauranter og caféer, hvor man kan sidde og nyde øens skønhed. Det er let at komme omkring på øen, da der er en god busforbindelse, og man kan også nemt leje både bil og knallert. Vælger du at lade ferien gå til Mykonos, kan du nemt besøge de andre øer i øgruppen, f.eks. Ios, Paros og Antiparos.

Mykonos tilhører øgruppen Kykladerne og ligger midt i Det Ægæiske Hav.

Mykonos er en smuk ø med små hvidkalkede huse, blomster, blåt træværk og vindmøller. På øen kan du også finde masser af hyggelige restauranter og caféer. Kort sagt Mykonos er indbegrebet af idyllisk græsk ø-atmosfære.

Den vigtigste by på øen er Mykonos by, eller Chora som de lokale kalder den. Øen har masser af klubber og barer, og i højsæsonen er der virkelig gang i nattelivet, hvor mange jet-settere kommer her for at feste. Øens popularitet kan mærkes på priserne.

Flere af de store strande har mange feriegæster på en sæson, så hvis du ikke vil ligge på en strand som er pakket skal du nok være klar på at udforske omgivelserne. Vælger du at blive på en af de store strande er der et rigt udvalg af vandsportsaktiviteter og dykke muligheder. De tyrkisblå vand ved strandene er krystalklart og er et skønt sted at dykke.

Øens historie og kultur strækker sig tilbage til før antikken og Mykonos har en særlig plads i den græske mytologi. Vælger du at lade ferien gå til Mykonos, kan du nemt besøge de andre øer i øgruppen, f.eks. Ios, Paros og Antiparos.

Øen har en god busforbindelse, og det er let at leje både bil og knallert.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Mykonos
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 14°C 10°C
februar 14°C 9°C
marts 16°C 10°C
april 19°C 12°C
maj 22°C 16°C
juni 26°C 20°C
juli 27°C 22°C
august 26°C 22°C
september 25°C 20°C
oktober 22°C 17°C
november 18°C 14°C
december 16°C 11°C
Prognose for Mykonos