Naoussa

Den charmerende lille fiskerby Naoussa ligger fint i en lille vig. Her i byen er atmosfæren afslappet og uden de store turiststrømme er det muligt at få et lille stykke græsk ø-idyl for sig selv. Ved havnepromenaden ligger både på den ene side og tavernaerne på den anden. Her finder man flere ouzerier, hvor man som de lokale kan nyde en ouzo og nogle småretter mens man ser på livet og vandet.

Naoussa ligger smukt i en vig omkring 10 km øst for Paros’ hovedby, Parikia.

Naoussa er en charmerende fiskerlandsby med små hvidkalkede huse, farvestrålende både og bugtede stenbelagte stræder.

Langs promenaden i havnen ligger bådene på den ene siden og små tavernaer på den anden. Mange af tavernaene er ouzerier, hvor grækerne drikker deres ouzo og spiser småretter kaldet mezze.

I Naoussa er der en afslappet atmosfære og det er et godt udvalg af restauranter, barer og natklubber. Byen har foreløbig ikke særlig mange turister, så her kan man virkelig få en fornemmelse af det ægte græske øliv.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Naoussa
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 14°C 10°C
Feb. 14°C 9°C
Mar. 16°C 10°C
Apr. 19°C 12°C
Maj 22°C 16°C
Jun. 26°C 20°C
Jul. 27°C 22°C
Aug. 26°C 22°C
Sep. 25°C 20°C
Okt. 22°C 17°C
Nov. 18°C 14°C
Dec. 16°C 11°C
Prognose for Naoussa