Napoli

Napoli er det sydlige Italiens største by med flere millioner indbyggere. Byen er fuld af historie og kontraster, hvor det multikulturelle blandes med det ægte italienske og skaber Napolis unikke stemning. Mange kommer til Napoli for at besøge de arkæologiske seværdigheder i området bl.a. udgravningerne ved Pompeii. I Napoli er kriminaliteten høj, og man bør derfor være forsigtig. Lufthavnen, Capodichino, ligger ca. 6 km uden for Napoli.

Syditaliens største by er Napoli og byen er også regionen Campanias hovedstad.

Napoli har med sin særlige blanding af multikultur og traditionelle italienske præg, sin helt egen unikke kultur. Byen regnes for en af landets mest romantiske og igennem årene er tusindvis af nygifte og kærstepar rejst til byen for at fejre deres kærlighed. Der er tradition for, at elskende får taget deres billede ved byens gamle havneområde, som er et af byens mest romantiske steder.

Napoli er rig på historie og har stolte traditioner indenfor kultur, kunst og mad, blandt andet siges det at pizzaen stammer fra byen. I byen finder man også verdens ældste operahus, hvor her stadig afholdes koncerter. Den gamle bydel, Spaccanapoli, er en del af UNESCOs verdensarv og er absolut et besøg værdig. Mange vælger også at komme til Napoli for at besøge områdets mange arkæologiske seværdigheder, hvor af en af de mest kendte er byen Pompeii.

Napoli er desværre også kendt for sin høje kriminalitet og man bør udvise forsigtighed hvis man besøger byen.

Lufthavnen, Capodichino, ligger ca. 6 km uden for Napoli.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Napoli
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 12°C 4°C 15°C
Feb. 13°C 4°C 14°C
Mar. 15°C 6°C 15°C
Apr. 18°C 8°C 16°C
Maj 23°C 12°C 20°C
Jun. 26°C 16°C 25°C
Jul. 29°C 18°C 27°C
Aug. 30°C 18°C 27°C
Sep. 26°C 15°C 26°C
Okt. 22°C 12°C 22°C
Nov. 17°C 8°C 20°C
Dec. 14°C 5°C 17°C
Prognose for Napoli