Nea Chora

I Nea Chora, der egentlig en del af byen Chania som ligger godt en kilometer udenfor selve byen, ligger en af de fineste sandstrande på Chanias kyst. Her er vandet lavt og der er godt organiserede strandforhold. Vil man gerne have lidt ro skal man søge til den vestlige del af kysten, hvor der er en mere rolig del af stranden, hvor der hverken er liggestole eller spisesteder. Hele området omkring Nea Chora er kendt for sine tavernaer der byder på skønne græske fiskeretter. Af samme grund er området meget populært blandt indbyggerne i Chania. På stranden i Nea Chora arrangeres hver sommer "Sardinfestival" hvor der spilles op til dans med græsk sang og musik. Festivalen byder på grillede sardiner til alle, der har lyst til at smage.

Nea Chora er egentlig en del af byen Chania, men ligger ca 1 km fra selve byen. Fra den maleriske venetianske havn i Chania tager det cirka 15 minutter at gå til bydelen Nea Chora. Her ligger en af de fineste sandstrande i Chania, med lavt vand og godt organiserede strandforhold. Hele området er kendt for sine tavernaer det har utallige fiskeretter på menuen, hvilket også gør at det er et meget populært område blandt indbyggerne i Chania.

Den vestlige del af kysten er den en mere fredelig del af stranden, og her er hverken liggestole eller spisesteder. Du kommer hertil ved at krydse gangbroen, der går over floden Kladisios.

Hver sommer bliver der på stranden i Nea Chora arrangeret “Sardinfestival” med græsk sang og musik. Ved festivalen serveres der grillede sardiner til alle, der har lyst til at smage.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Nea Chora
kalender DagDag NatNat BadBad