Nha Trang

Strandene er skønne i Nha Trang og her er der gode muligheder for sol og hav om dagen og fest om aftenen. Byen er livlig og trendy og så har den en lang lækker strandpromenade. Der er også muligheder for at tage på spændende dagsudflugter til historiske steder. Bjergene ved Nha Trang skærmer for de værste storme og gennemsnitstemperaturen her er 25 grader, kort sagt den ideelle badeby.

Solbeskinnede Nha Trang har mange oplevelser i vente til dig

Nha Trang er det bedst kendte badeferiested i Vietnam. Hvor andre strande i landet kan være ret stille, er Nha Trang derimod livlig, urban og trendy. Den lange sandstrand er en af grundene til at besøge Nha Trang, men en ferie her, giver også utallige muligheder for sightseeing og dagsudflugter med både kulturelt og historisk indhold.

Nha Trang har en flere kilometer lang strand og over strandpromenaden svajer de store, grønne palmer og giver en dejlig sval skygge mod solen. I baggrunden troner flere bjerge, udsmykket med både pagoder og kirker.

Bjergene skærmer Nha Trang fra de værste storme, også i regnsæsonen om efteråret. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 25 grader hele året, er her aldrig koldt og det varme Sydkinesiske Hav inviterer altid til en dukkert.

Tips til aktiviteter man kan foretage sig i Nha Trang:

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Nha Trang
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 28°C 21°C 25°C
februar 29°C 22°C 26°C
marts 30°C 23°C 26°C
april 32°C 24°C 28°C
maj 33°C 25°C 29°C
juni 33°C 25°C 29°C
juli 33°C 25°C 29°C
august 34°C 25°C 29°C
september 32°C 24°C 29°C
oktober 30°C 24°C 28°C
november 29°C 23°C 28°C
december 28°C 22°C 26°C
Prognose for Nha Trang