Orlando

Mest af alt er Orlando kendt for sine forlystelsesparker, hvoraf den aller mest berømte er Disney World. Men, her er også aktivt natteliv, udmærkede shoppingmuligheder, eminente golfbaner, og et væld af gode restauranter med spændende retter fra hele verden.

Orlando er først og fremmest kendt for de mange forlystelsesparker

Orlandos mest kendte er nok Walt Disney World. Byen og forlystelsesparkerne besøges hvert år af millioner af mennesker. Det er ikke så mærkeligt, at byen går under navnet, “Entertainment Capitol of the World”. Andre kendte parker er Sea World, Island of Adventure, Universal Studios og der er mange flere parker og attraktioner at opleve.

I Orlando er der også gode shoppingmuligheder og restauranter i alle varianter. I området ligger der også et antal fantastiske golfbaner. Tilsammen gør dette Orlando til en familievenlig by med gode muligheder for en uforglemmelig ferie for både små og store.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Orlando
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 22°C 9°C
Feb. 23°C 10°C
Mar. 26°C 13°C
Apr. 28°C 15°C
Maj 31°C 19°C
Jun. 32°C 22°C
Jul. 33°C 23°C
Aug. 33°C 23°C
Sep. 32°C 22°C
Okt. 29°C 19°C
Nov. 26°C 14°C
Dec. 23°C 11°C
Prognose for Orlando