Østrig

Man finder landet Østrig i de smukke Alper med en storslået natur. Det er nemt at komme til Østrig uanset om man flyver, tager tog eller kører i egen bil. I landet finder man gode forhold når man skal finde feriebolig, her bor man enten på hotel eller familiedrevne pensionater og da disse klassificeres og kontrolleres centralt er kvaliteten høj. Østrig har også med sin beliggenhed førsteklasses skiforhold, og afterski her er uden sammenligning.

Landt ligger smukt i Alperne i storslået natur. Det er enkelt at komme til Alperne med fly, tog eller i egen bil, og indkvarteringen sker på hotel eller i familiedrevne pensionater. Klassificeringen placerer hoteller og pensionater på et højt kvalitetsniveau, og dette kontrolleres med jævne mellemrum. Østrig tilbyder førsteklasses skiforhold, og deres afterski er uden sammenligning.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Austria Info (EN)

Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Østrig
kalender DagDag NatNat BadBad