Palanga

Ikke langt fra Danmark ligger Palanga med sine lavvandede strande og skønne spa-resorts. Her er priserne gode og forholdene i top. I Palanga kan man virkelig nyde en rolig badeferie med alt hvad dertil hører af vandaktiviteter, shopping og café-besøg. Byen har en hyggelig hovedgade som løber parallelt med stranden og her finder man masser af restauranter og caféer, samt små tivolier og kasioner.

Palanga er kendt for sin flotte strand, og for god SPA-behandling

Palanga i Litauen har lavvandede sandstrande, aktiviteter for hele familien, og her kan man samtidig nyde strandlivet i ro og mag.

Hovedgaden i Palanga går parallelt med stranden, og på den modsatte side af kysten finder man små og store restauranter og caféer, små tivolier og kasinoer.

Langs den 25 kilometer lange stranden er der mange forskellige aktiviteter, så det er blot at vælge. Her kan man kite-surfe, køre på vandscooter, spille fodbold eller beachvolley. Nogle dele af strandområdet har EU’s blå flag, som markerer at strandens kvalitet er høj.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Palanga
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 0°C -5°C 4°C
februar 0°C -5°C 3°C
marts 3°C -2°C 2°C
april 9°C 2°C 5°C
maj 15°C 7°C 11°C
juni 18°C 11°C 16°C
juli 20°C 14°C 20°C
august 20°C 14°C 20°C
september 16°C 10°C 18°C
oktober 12°C 6°C 14°C
november 6°C 2°C 10°C
december 2°C -2°C 7°C
Prognose for Palanga