Palma Nova/Magaluf

Feriebyerne Palma Nova og Magaluf på Mallorca ligger et stykke udenfor Palma by. Her får  du fine strande og en ungdommelig atmosfære med højt tempo i højsæsonen fra maj til september.

De to feriebyer Palma Nova og Magaluf ligger cirka 20 kilometer udenfor Palma by. De to byer er vokset sammen til et stort område, og nogle kalder stedet for «Maganova». Palma Nova var en af de allerførste turistbyer på Mallorca, og man har haft charterturisme i over 60 år efterhånden. Byen er forholdsvis stor og infrastrukturen godt udbygget og velholdt. Her er fest og farver om sommeren, men du får endnu mere af den vare i Magaluf, hvor unge fra hele Europa samles for at holde gang i den mere eller mindre døgnet rundt.

De fleste bruger dagen på at ligge på stranden. Her er god plads, og sandet er lyst og fint. Langs den nyanlagte strandpromenade ligger mange restauranter og cafeer. Der er strande mere eller mindre langs hele den sydvestlige kyst, og udvalget af vandsportaktiviteter er stort. Når solen går ned over Palma Nova og Magaluf stiger pulsen, og aftenen lyses op af kulørte lamper og natklubbernes pulserende lys.

I udkanten af Magaluf ligger et stort vandland, hvor både børn og voksne kan have det sjovt i et par timer. Hvis du føler dig i god form, kan du svømme de 400 meter ud til øen Isla de sa Porrassa, som ligger midt i Magaluf-bugten. På  øen lever et stort antal sorte firben, men ellers er her intet. Andre populære aktiviteter er ridning, go-cart, windsurfing og snorkling.

Til hovedstaden Palma tager det ca. 20 minutter med bus eller taxi. Palma er en ægte spansk storby, mange kalder den for «Barcelonas lillesøster» og her er fin shopping, masser af restauranter og flotte huse og bygninger med mange hundrede år på nakken.

Fra lufthavnen tager det en lille halv time til området ved Palma Nova/Magaluf.

Hvem vil kunne lide Palma Nova og Magaluf?

Unge folk fra hele Europa (mange af dem er skandinavere) kommer hertil for at have det sjovt fra maj til september, og nogle hoteller har derfor sat en aldersgrænse - nogle accepterer f.eks ikke unge par under 20 år. Hvis du skal rejse til Mallorca med familien, vil nok ferien blive bedre, hvis I vælger en anden destination på Mallorca som f.eks Alcudia eller Cala d´Or.  Udenfor højsæsonen er billedet dog et andet, og priserne en del lavere.

Hvornår skal man rejse til Palma Nova og Magaluf?

Højsæsonen er fra maj til september, med juli som den mest travle måned. Hvis du vil rejse til denne del af Mallorca om vinteren, skal du være opmærksom på at mange restauranter og barer lukker ned om vinteren, og tempoet er meget lavt. Men også meget afslappende.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

HSM Sandalo Beach ★★★ 7n 1.950,-
Vistasol ★★★ 7n 2.011,-
Lejlighedshotel Aquasol ★★★ 7n 2.324,-
Sol Lunamar ★★★ 7n 2.367,-
Sol House The Studio ★★★ 7n 2.442,-
HM Martinique ★★★★ 7n 2.466,-
Sol Guadalupe ★★★★ 7n 2.472,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Palma Nova/Magaluf
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 8°C 15°C
februar 16°C 8°C 14°C
marts 17°C 10°C 15°C
april 19°C 11°C 17°C
maj 22°C 15°C 20°C
juni 26°C 18°C 24°C
juli 29°C 21°C 26°C
august 30°C 22°C 26°C
september 27°C 20°C 26°C
oktober 23°C 16°C 23°C
november 19°C 12°C 20°C
december 16°C 10°C 17°C
Prognose for Palma Nova/Magaluf