Pattaya

Pattaya er perfekt for dem, som er ude efter gode bademuligheder, sol og aktiviteter med kun en kort tur til Bangkok. Her findes sport, hoppingcentre, resturanter, gode dykkerområder og et pulserende natteliv. Der er stort set alt, hvad hjertet kan begære. Der er tre hovedstrande: Pattaya Beach, Jomtien Beach og strandene på Coral Island. Pattaya Beach er mest populær, mens Jomtien Beach er pænere og roligere. Man når let til Pattaya med bus fra Bankok, men man kan også vælge at tage en taxa (begge dele for meget rimelige priser).

Pattaya er et eftertragtet rejsemål med kort afstand til Bangkok

Pattaya er perfekt for dem, som er ude efter at nyde solen og bade med kort afstand til Bangkok. Det populære rejsemål er kun 120 kilometer fra Bangkok International Airport og transfermulighederne er gode. Enten med bus (1,5 timer) eller privat taxi (1,5 timer). Der er 2 strande, som dominerer området: Pattaya Beach og Jomtien Beach.

Pattaya Beach er en 4 kilometer lang strand, som ligger inde i selve Pattaya by. Det findes et stort antal restauranter og indkøbscentre her, og nattelivet er kendt for sine gode fester. Fra Pattaya kan man rejse ud til en række småøer med gode strande og smukke dykkemuligheder (Coral Island, Near Islands, Far Island).

Jomtien Beach ligger nogle kilometer syd for Pattaya Beach, adskildt af en odde. En ny direktebus fra lufthavnen i Bangkok til Jomtien Beach (1,5 timer) er blevet populær. Eventuelt kan man også bestille en privat taxi via Solfaktor Eksotisk (1,5 timer). Jomtien Beach er både en roligere og pænere strand sammenlignet med Pattaya. Området har dog vokst kraftig de sidste år og der findes en række store lejlighedskomplekser, strandhoteller, restauranter og barer.

Populære hoteller i Pattaya er Citin Garden Resort Pattaya (3-star), Four Sesons Place (4-star), Amari Nova Suites (4+) og Royal Cliff Beach Resort (5-star).

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Pattaya
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 32°C 22°C 27°C
februar 33°C 24°C 28°C
marts 34°C 26°C 29°C
april 34°C 27°C 30°C
maj 33°C 27°C 30°C
juni 33°C 27°C 30°C
juli 32°C 26°C 30°C
august 32°C 26°C 29°C
september 32°C 25°C 29°C
oktober 32°C 24°C 30°C
november 32°C 24°C 30°C
december 32°C 22°C 29°C
Prognose for Pattaya