Playa Blanca

På den sydlige spids af Lanzarote ligger Playa Blanca med sin finkornede sandstrand. Playa Blanca er en fredfuld by med en harmonisk atmosfære og passer godt til alle, der har brug for afkobling. Her har man fine strandpromenader, en lille lystbådehavn og flere hyggelige udendørs restauranter. Der findes flere barer, men ellers er fornøjelseslivet begrænset til og koncentreret omkring Puerto del Carmen. Afstand til lufthavnen: ca. 35 km.

Nyd Playa Blancas fredelige atmosfære og unikke omgivelser

Playa Blanca ligger på Lanzarote sydligste spids og feriestedet er i dag et af de mest populære på øen. Playa Blance har til trods for sin popularitet bevaret sin fredelige atmosfære.

Kyststrækningen her er ca 7 kilometer og der ligger en nydelig strandpromenade langs hele kysten. På promenaden ligger der et utal af spisesteder med bredt udvalg af lokale og internationale retter.

En af de historiske bygninger her er Torre del Aguila også kaldet Castillo de las Coloradas, som blev bygget for at beskytte stedet og øen mod pirater og andre indtrængere.

Strandene i området er unikke med deres smukke lysegule sandstrande og bugter kun adskilt af små klippefremspring. Til nogle af disse maleriske små bugter er der kun adgang fra søsiden og så kan man kommer hertil med en vandtaxi fra marinaen i Playa Blanca.

Playa Blanca har ikke noget specielt livligt natteliv, så vil man i byen må man en tur til Puerto del Carmen.

Afstanden til lufthavnen er ca. 35 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Playa Blanca
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 20°C 14°C 20°C
Feb. 21°C 14°C 19°C
Mar. 22°C 15°C 19°C
Apr. 23°C 15°C 19°C
Maj 24°C 16°C 20°C
Jun. 26°C 18°C 21°C
Jul. 28°C 20°C 22°C
Aug. 29°C 21°C 22°C
Sep. 28°C 20°C 23°C
Okt. 26°C 19°C 23°C
Nov. 24°C 17°C 22°C
Dec. 21°C 15°C 20°C
Prognose for Playa Blanca