Playa de las Americas

Playa de las Americas er en populær feriedestination på Tenerife. Byen ligger på den sydvestlige del af Tenerife, ikke langt fra øens sydlige lufthavn. Her får du alt hvad du skal bruge for at få en afslappet ferie: her er shopping, barer, restauranter, fine muligheder for aktiv ferie og ikke mindst mange gode strande.

Hvis du skal til Playa de las Americas flyver du til lufthavnen Reina Sofia, som er en af de to internationale lufthavne på Tenerife. Den Los Rodeos anden ligger nordpå, ca. 90 kilometer væk. Fra Reina Sofia tager det 15-20 minutter til Playa de las Americas, som er ferieby nummer to på ruten fra lufthavnen – den første by du kommer forbi hedder Los Cristianos.

I den centrale del af Playa de las Americas er der et stort udvalg det af shopping, barer, natklubber og restauranter. Her er ikke mange biler, så det er et familievenligt område, hvor I nemt kan bruge et par timer bare på at gå rundt og nyde feriestemningen.

Strandpromenaden er også et populært område, og her er flere forskellige strande at vælge mellem, med et godt udvalg af caféer og barer. De forskellige feriebyer i denne del af Tenerife er godt på vej til at vokse sammen til et sammenhængende område. Du kan gå hele vejen fra Playa de las Americas til Los Cristianos, en tur på omtrent 4 kilometer.

Hvis du har lyst til en lidt mere aktiv ferie, er der gode muligheder som f.eks en 18-hullers golfbane. her er også et vandland, du kan windsurfe, cykle og løbe.

De fleste charterarrangører tilbyder udflugter, hvor du kan se lidt mere af Tenerife og den smukke natur. Du kan også selv nemt leje bil og tage ud på eventyr på egen hånd. Et must at have set på Tenerife, er nationalparken Teide med den imponerende vulkan.

Hvem vil kunne lide Playa de las Americas?

Dette er klassisk charterferie med alle sine fordele, faciliteter og muligheder. Men her er også mange turister, og det autentiske Tenerife oplever du ikke her i Playa de las Americas. Her er masser af hoteller, forlystelser og spisesteder. Både børnefamilier, voksne uden børn og seniorer vil kunne have en god ferie her.

Hvornår skal man rejse til Playa de las Americas?

Playa de las Americas og Tenerife har varmt og stabilt klima, og du kan i princip rejse hertil hele året. De fleste danskere kommer hertil om vinteren for at få lidt sol og strand, men Playa de las Americas fungerer også glimrende som sommerdestination - hvor priserne er lidt lavere end om vinteren.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Neptuno Aparthotel ★★★ 7n 2.698,-
Hovima Atlantis lägenheter ★★★ 7n 2.700,-
Florida Park Club ★★ 7n 2.749,-
Paradero II ★★ 7n 2.760,-
Paraiso del Sol ★★ 7n 2.816,-
Coral Compostela Beach Golf ★★★ 7n 2.925,-
Palm Beach Tenerife ★★★ 7n 2.954,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Playa de las Américas
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 20°C 14°C 18°C
februar 21°C 14°C 18°C
marts 22°C 15°C 18°C
april 23°C 16°C 18°C
maj 24°C 17°C 18°C
juni 26°C 19°C 18°C
juli 28°C 20°C 21°C
august 29°C 21°C 22°C
september 28°C 21°C 23°C
oktober 26°C 19°C 22°C
november 24°C 17°C 18°C
december 21°C 16°C 18°C
Prognose for Playa de las Américas