Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er stort set bygget op fra grunden efter 2. Verdenskrig. Tænker man på billeder i historiebøger så ser man en grå by for sig, hvor indbyggere stod i lange køer ved fødevarerbutikker, men alt dette er en saga blot. I dag er Warszawa en sprudlende, moderne by med nyskabende bygninger og et pulserende natteliv. I den gamle bydel, kan man opleve nogle af de bygninger som har overlevet historien, og her er små hyggelige pladser og smalle gader med caféer og restauranter. Byen har et velfungerende trafiknet og man kommer let og behageligt omkring med byens metro. Warszawa lufthavn ligger omkring 10 kilometer unden for byen og med bus tager det 30 minutter at kommer dertil.

Warszawa er nyskabende og smuk moderne by.

Warszawa er Polens hovedstad. Under 2. verdenskrig blev Warszawa hårdt ramt, men nu er stort set alt genopbygget. Mange tænker på Warszawa som en grå og diset by med mennesker, der står i kø uden for fødevarebutikkerne, men alt det er historie nu. Nutidens Warszawa er en sprudlende, moderne, nyskabende og smuk storby. I den gamle bydel ligger der mange små torve og smalle gader, og byen er fuld af caféer, restauranter og barer. Nattelivet i Warszawa er intensivt og pulserende.

Trafiknetværket fungerer godt. Det letteste og mest behagelige transportmiddel er metro.

Warszawa lufthavn, Warszaw Frederic Chopin Airport (WAW), ligger ca. 10 km uden for byen, og det tager ca. 30 min med bus at komme dertil.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Reytan hotel ★★★ 2n 1.388,-
Ibis Warszawa Stare Miasto ★★★ 2n 1.389,-
Mercure Warszawa Grand ★★★★ 2n 1.393,-
Metropol Hotel ★★★ 2n 1.493,-
Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw ★★★★ 2n 1.500,-
Residence St. Andrew's Palace ★★★★ 2n 1.510,-
Polonia Palace Hotel ★★★★ 2n 1.609,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Warszawa
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 0°C -6°C
februar 1°C -5°C
marts 6°C -2°C
april 13°C 4°C
maj 19°C 8°C
juni 23°C 12°C
juli 24°C 13°C
august 23°C 13°C
september 19°C 9°C
oktober 13°C 5°C
november 6°C 1°C
december 2°C -3°C
Prognose for Warszawa