Portimão

På Algarvekysten ligger den livlige portugisiske by Portimao. Her er der både muligheder for afslappende strandliv og et aktivt byliv. Byen er særligt kendt for sit køkken der særligt består af skaldyr og fiskeretter. I byens mange gader er der gode muligheder for at shoppe og der er liv og glade dage på de mange restauranter, barer og caféer. I havnen er der mere roligt og i denne del af byen finder man også flere fine parker, hvor man kan slappe af. I området omkring byen ligger et vandland og en dyrehave og så kan man tage på fisketure, udflugter til grotter og delfin-safarier.

Portimao er kendt for sine smukke bygninger

Portimao er en livlig Portugisisk by på kysten af Algarve. Rejsemålet indbyder til både et afslappende strandliv og et aktivt byliv med et bredt udbud af hoteller, restauranter, barer og fornøjelser.

Byen er kendt for sine smukke bygninger fra det 20-århundrede, og byens gader er et sandt mekka for dem der gerne vil shoppe. Her er et bredt udvalg fra internationale kæder til lokale ting som tøj og håndværk.

Der er et roligere tempo nede ved havnen, og her er der flere skønne parker, hvor man kan slappe af, spise godt og nyde den dejlig eftermiddagssol. Portimao er kendt for sit variererede og vidunderlige skaldyr- og fiskekøkken.

I byen er det flere årlige arrangementer, som er populære blandt turister. Vandsportsaktiviteter, udstillinger, fyrværkeri og musik. Sang og dans gør byen til en livlig destination også i vintersæsonen.

I Portimao finder du et stort udvalg af aktiviteter som man kan prøve. Bådture, fisketure, udflugter til grotter, delfin-safari, Lagos dyrehave og et vandland er nogle af mulighederne.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Portimão
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 16°C 8°C 17°C
Feb. 16°C 9°C 16°C
Mar. 17°C 10°C 16°C
Apr. 19°C 11°C 18°C
Maj 21°C 13°C 19°C
Jun. 24°C 16°C 20°C
Jul. 28°C 18°C 21°C
Aug. 28°C 18°C 22°C
Sep. 26°C 17°C 22°C
Okt. 22°C 14°C 21°C
Nov. 19°C 11°C 20°C
Dec. 17°C 9°C 18°C
Prognose for Portimão