Porto Colom

Den lille fiskerlandsby Porto Colom byder på idylliske omgivelser og fredelige feriedage. Her kan man se Mallorcas største naturlige havn og et fyrtår på 42 meter, som er et smukt syn. For de golf- og tennisglade er der fine faciliteter i området. Trænger man til afveksling fra sol og vand er der et markede om søndagen i byen Felantix som ligger længere inde på øen. Området omkring byen er smukt og her er gode vandrestier og cykelruter som man klart kan få fornøjelse af at prøve.

Porto Colom er en lille postkortsmuk fiskerlandsby på det sydøstlige Mallorca

Dette er virkelig feriestedet for dem som trænger til en afslappende ferie. Til trods for nogen turisme har Porto Colom bevaret sin naturlige idyl, som lille fiskerlandsby. Her finder du øens største naturlige havn, og de typiske “bådgarager” i udkanten af bryggen. Fyrtårnet her blev bygget i 1860 og rager 42 meter op over havet. Det er med til at understrege byens maleriske middelhavsidyl.

Her kan man deltage i alle former for vandaktiviteter og strandene ligger som små perler på en snor langs kysten. Store og små klipper, bugter og huler udgør dette vidunderlige kystlandskab. Vil man have lidt afveksling, kan man tage bussen eller leje en bil og køre til landsbyen Felantix, som ligger længere inde på øen. Her er der blandt andet et marked hver søndag.

For dem som kan lide at spille golf og tennis er der flotte baner til begge dele i området. Det smukke landskab er også perfekt til gåture og der er flere forslag til ture i området. En af de mest populære stier går fra kloster til kloster i distriktet Felantix. Denne rute kan man også følge på cykel.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

JS Cape Colom ★★★ 7n 2.298,-
Hotel Vistamar by Pierre & Vacances ★★★★ 7n 2.302,-
JS Corso Suites (ex JS Es Corso) ★★★★ 7n 2.650,-
Portomar Apartments ★★ 7n 4.314,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Porto Colom
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 17°C
Prognose for Porto Colom