Porto Santo

Den lille ø Porto Santo ligger omkring 50 kilometer fra byen Funchal. Her på øen finder man Portugals bedste strand, Praia do Porto Santo og i havet omkring øen er det oplagt at snorkle eller fiske. Øen blev i sin tid opdaget af søfarere i 1418 og Columbus boede her i en årrække. Byens restauranter serverer skønne lokale retter og særligt øens fiskegryder er en oplevelse i særklasse. Øen har som et plus også en golfbane med et fint internationalt ry. For at komme til Porto Santo må man tage en færge eller et lokalfly fra Madeira.

Ferieparadiset Porto Santo

Porto Santo er en lille ø, ca. 50 kilometer nordøst for Funchal. Stedet her er virkelig et himmelsk ferieparadis hvor man kan kombinere et væld af aktiviteter med skønne dage på stranden.

Øen er portugisisk og en autonom region af Madeira. I nord er kysten præget af klipper og i nordøst ligger skovområder og grønklædte bjerge. Landbrugsarealerne ligger centralt på øen, mens du i syd finder skønne strande.

Porto Santo blev opdaget i 1418 af søfarere. Columbus giftede sig og boede her gennem flere år, og i dag er hans hus lavet om til et museum. I Vila Baleria finder man i dag et hyggeligt bycentrum med de fleste faciliteter man har brug for i sin ferie. Restauranterne serverer lokale retter og fiskegryderne er et “must”.

Langs sydkysten ligger en 9 km lang gylden sandstrand, Praia do Porto Santo, som er kåret til Portugals bedste strand af flere omgange. Farvandet rundt om øen er et sandt paradis for dem som vil snorkle eller dybhavsfiske. Lige udenfor byen Vila Baleria ligger en flot golfbane, som har et godt internationalt ry.

For at komme til Porto Santo, må man tage en færge eller et lokalfly fra Madeira.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Porto Santo Island
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 19°C 13°C 19°C
februar 18°C 13°C 18°C
marts 19°C 13°C 18°C
april 19°C 14°C 18°C
maj 21°C 15°C 19°C
juni 22°C 17°C 21°C
juli 24°C 19°C 22°C
august 25°C 20°C 23°C
september 25°C 20°C 24°C
oktober 24°C 18°C 23°C
november 22°C 16°C 22°C
december 20°C 14°C 20°C
Prognose for Porto Santo Island