Puerto de Soller

Puerto de Soller er en lille rolig, pittoresk fiskerby med fantastisk smukke omgivelser, som er et fint udgangspunkt for gåture i bjergene. Den lille by er omgivet af højder med pinjeskov og har gammel bebyggelse. Poerto Soller har et begrænset natteliv, men der findes dog flere barer og et diskotek. De fleste restauranter ligger i havnen, og her kan man sidde i ro og mag og nyde en middag på en af udendørsrestauranterne, mens solen går ned i horisonten. Her er en botanisk have, et bevaringsværdigt bjergområde, et kulturmuseum og et arkælogisk museum, alle seværdigheder, der er et besøg værd. Byen er særligt populær blandt økoturister og folk der kan lide at vandre. Afstanden til lufthavnen i Palma er ca. 45 km.

Puerto de Soller er en lille og rolig landsby  i fantastisk smukre omgivelser

Den lille byen har en bådhavn og en flot sandstrand, der omkranses af pinjeskov, appelsinlunde og olivenlunde i højderne.

Puerto de Soller er havnen, der hører til byen Soller, som ligger omkring 3 kilometer inde på plateauet her. Her er også en dal, der er halvcirkelformet og ender i “Serra de Tramuntana”, et bjergområde, som er på Unescos verdensarvsliste. Hele dalen er yndet af feriegæster, der kan lide at tage på vandreture, sætter pris på økoturisme og fredelig natur. Området bliver besøgt af turister fra hele verden, som vil opleve et af naturens unikke undere.

De fleste restauranter i Puerto de Soller ligger i havnen. Her kan du nyde en udsøgt middag i en stille og rolig atmosfære med solnedgangen i horisonten. Puerto de Soller har et begrænset natteliv, men du kan let få en hyggelig aften alligevel, da der er gode barer og et enkelt diskotek i byen.

Der er flere seværdigheder som du bør opleve mens du er her. Både byens botaniske have, Casal de Cultura museet og det arkæologiske museum er et besøg værd. Det samme gælder olivengården Can’Det. På en spasertur i Soller vil du kunne se bebyggelse dateret helt tilbage til det 14.århundrede.

Afstanden til lufthavnen i Palma er omkring 45 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Eden ★★★★ 7n 2.876,-
Marina ★★★★ 7n 3.645,-
Eden Nord ★★★ 7n 3.995,-
Aimia ★★★★ 7n 4.345,-
Miramar ★★★ 7n 4.470,-
Es Port ★★★★ 7n 5.463,-
Hotell Los Geranios ★★★ 7n 5.809,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Puerto de Soller
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 17°C
Prognose for Puerto de Soller