Puerto Rico

Puerto Rico er skærmet fra vejr og vind i en dalsænkning og byens hoteller er bygget op ad sænkningens bjergvægge. Som centrum i dalen ligger et shopping center hvor man også kan finde et væld af restauranter, barer og diskoteker. Byen har et pulserende natteliv og her er fest for folk i alle aldre. På stranden finder man ordnede forhold og fint sand. Vandet her er lavt og velegnet til børn. Fra byens havn kan man komme med på masser af forskellige bådture og blandt andet tage med på havfisketur. Til øens lufthavn er der omkring 60 kilometer.

Med skøn beliggenhed og skærmet for vind er Puerto Rico på en ideel feriedestination

Det solsikre Puerto Rico ligger i en dalsænkning omgivet af hoteller, der er bygget på bjergvæggene rundt om dalsænkningen. Midt i dalen ligger et stort shoppingcenter, og her er der masser af restauranter, barer og diskoteker. Nattelivet kan være intensivt og kan benyttes af alle aldersgrupper.

Stranden er velholdt og har finkornet sand. Der er lavvandet, så stranden passer fint til børnefamilier. I havnen er der forskellige aktiviteter som bådture og sportsfiskeri. Ikke langt fra Puerto Rico ligger Playa Amadores med sin lange, hvide sandstrand. Hertil kan man komme ved at gå på en gangsti langs havet.

Mellem Puerto Rico og lufthavnen er der ca. 60 km.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Puerto Rico
kalender DagDag NatNat BadBad