Railay Beach

Hvis man ønsker sig lidt væk fra de trafikkerede handlegader og turiststedet ved Ao Nang, er det rigtig let at tage til Railey Beach, hvor rygsækturisterne som regel mødes. Ao Railay er en isoleret halvø, som man kun kan nå til med båd. Stedet byder på en fantastisk strand, klatring, barer, enkel servering, solnedgang og fuldmånefester. Hertil kommer mange tilbage! På halvøens østside er der boligmuligheder til virkelig gode priser, mens priserne på vestkysten er dyrere. Stranden Ao Railay West Beach er klart bedst og her fra er der også en fantastisk udsigt til solnedgangen. Bor man på østsiden skal man gå 10 minutter gennem jugle og grotter for at nå den lækre strand, men turen i sig selv er en skøn oplevelse.

Himmelsk solnedgang og eksotiske strande på Ao Railay

Ønsker du at slippe fra det trafikkerede Ao Nang er det meget enkelt at tage over til Railay Beach. Her er strandene også af betydelig bedre kvalitet end dem man finder i Ao Nang.

Ao Railay er en isoleret halvø, som kun er tilgængelig med båd. Det enkleste er at tage en longtail båd fra Ao Nang til Ao Railay West Beach, hvilket tager 15 minutter. Denne nydelige sandstrand er omringet af klipper og jungle og her er et stort udvalg af restauranter med en uformel stemning. Stranden er vestvendt og har naturligt nok en udsøgt solnedgang.

En 10 minutters let travetur på tværs af halvøen bringer dig til Ao Railay East Beach. Stranden her er ikke af samme kvalitet som på vestsiden, og Ao Railay East er mest kendt for at have et livligt natteliv i højsæsonen. Her finder man en række mindre hoteller og gæsthuse til fornuftige priser. Mange vælger derfor også at bo på østsiden af Ao Railay og tager den korte gåturen til Ao Railay West eller Phranang Cave Beach.

Phranang Cave Beach er kun 10 minutters gåtur fra Ao Railay East og 15 minutter fra Ao Railay West. På vejen går man gennem nogle flotte grotter, frodig natur med aber som hænger i træerne. Selve stranden er af ypperlig kvalitet, men i højsæsonen kan der være mange mennesker her. Der kommer hele tiden både med turister fra Ao Nang og Krabi Islands.

Der findes flere muligheder for at bo på Ao Railay. Mange af de rimeligere og enklere bungalowe ligger på Ao Railay East, men Anyavee Railay Resort og Bhu Nga Thani Resort er også populære hoteller. På Ao Railay West er det lidt dyrere at bo, men Railay Bay Resort & Spa er et godt alternativ.

Tips til aktiviteter på Ao Railay:

* Klatre i bjerge ved Phranang Cave Beach og Ao Railay East

* Leje kajak og udforske området

* Snorkle og dykke

* Jungle trekking (check for eksempel Princess Lagoon!)

* Slappe af på stranden og læse en god bog

* Udflugter til Krabi Islands eller Ao Nang

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Sand Sea Resort ★★ 14n 6.123,-
Sunrise Tropical Resort ★★★ 6n 6.533,-
Railay Village Resort & Spa ★★★★ 6n 6.535,-
Rayavadee ★★★★★ 6n 13.767,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Railay Beach
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
marts 33°C 24°C
april 33°C 25°C
maj 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
december 31°C 24°C
Prognose for Railay Beach