Rhodos by

Rhodos by er hovedstaden på den greske ø med det samme navn, og byen ligger helt nordpå på Rhodos. Her får du en til tider hektisk storbystemning med masser af shopping, restauranter og barer, men også med fine muligheder for sol og strand.

Rhodos by byder på både historie, storbyens alle muligeder, et godt natteliv og det hele indenfor rækkevidde. Den gamle bydel ligger ikke langt fra havnen, og her starter også den gamle bymur, som i mange hundrede år har fungeret som beskyttelse overfor pirater og andet uønsket folk. Indenfor muren finder du smalle gader med små butikker, barer og små hyggelige torve og pladser, hvor det føles naturligt at holde pause med en iskaffe eller et glas juice.

Hver aften og nat forvandles dele af Rhodos by til et af Middelhavets mest festglade steder, med et stort udvalg af barer, diskoteker og discobarer. Unge fra hele Europa – og ikke mindst mange skandinavere – kommer hertil for at nyde stemningen og den afslappede atmosfære.

Udvalget af spisesteder er stort, med alt fra græsk fastfood, pizza, pasta, sushi og alt andet. Nede ved havnen findes en del ganske udmærkede fiskerestauranter.

Når du skal have en pause fra byens puls, tag op til spidsen af øen som ligger lidt udenfor centrum. Her finder du to kendte strande. På den vestlige side ligger Windy Beach, hvor der altid blæser en del. På den østlige side ligger Elli Beach. Her blæser det knap så meget.

Om sommeren arrangerer mange charterrejsearrangører rejser til Rhodos. Om vinteren vil din rejse indholde et stop undervejs. Lufthavnen ligger 15 kilometer vest for Rhodos By. Tag lufthavnsbussen eller snup en taxa for at komme videre til din endelige feriedestination på Rhodos.

Hvem vil kunne lide Rhodos by?

Rhodos by er for dig, som vil kunne kombinere storbyens alle muligheder med sol og strand. Børnefamilier og andre som vil have lidt mere fred og ro (og bedre strande) vælger måske ikke Rhodos by,

Hvornår skal man rejse til Rhodos by?

Sommeren starter ofte allerede i maj, og sæsonen varer til starten af oktober. I juli og august kan det blive meget varmt. Mange synes, at foråret er et godt tidspunkt at besøge Rhodos, hvor naturen er som mest grøn og træer og buske blomstrer.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

New York Hotel ★★ 7n 2.298,-
Astron Hotel ★★★ 7n 2.398,-
Elite Hotel ★★ 7n 2.450,-
All Senses Nautica Blue Exclusive Resort ★★★★★ 7n 2.598,-
City Center Hotel ★★★ 7n 2.598,-
Europa Hotel ★★★ 7n 2.698,-
Aquarium View Hotel ★★★★ 7n 2.698,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Rhodos by
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 19°C
februar 15°C 9°C 17°C
marts 17°C 10°C 17°C
april 20°C 13°C 18°C
maj 24°C 16°C 21°C
juni 28°C 20°C 24°C
juli 30°C 22°C 27°C
august 31°C 23°C 28°C
september 28°C 20°C 27°C
oktober 24°C 17°C 25°C
november 20°C 13°C 22°C
december 17°C 10°C 20°C
Prognose for Rhodos by