Riccione

Riccione er en livlig og moderne badeby, som ligger på en storslået kyststrækning med en vidunderlig sandstrand. Stranden er opdelt i zoner for forskellige aktiviteter og der er endda særskilte zoner for børn. Her er gang i festen og mange pubber og diskoteker ligger her i byen. I området er dog også flere temaparker, så stedet appellere også klart til børnefamilier.

Riccione er en moderne og travl badeby på Riminikysten i det nordlige Italien

Men det er også en by med meget historie, faktisk strækker byens historie sig helt tilbage til omkring 200 år før vor tidsregning.

Byen har en spektakulær kystlinje med en vidunderlig sandstrand. Den er inddelt i zoner for forskellige aktiviteter og børn har faktisk deres helt egne rolige og trygge zoner.

Cykling er vældig populært i dette område af Italien. Så her kan du komme på flotte cykelture på godt afmærkede cykelstier, de går igennem det smukke terræn.

Langs strandpromenaden ligger restauranter, barer, diskoteker og butikker på rad og række. Riccione er kendt for sin festfaktor, og byen er en populær destination for unge mennesker, der vil feste – særligt i højsæsonen. Der ligger ikke mindre end 300 pubber og diskoteker i badebyen, men det er alligevel også en god destination for børnefamilier på grund af alle temaparkerne i området.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Riccione
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 7°C 0°C 12°C
februar 9°C 1°C 10°C
marts 13°C 4°C 11°C
april 17°C 7°C 15°C
maj 21°C 11°C 20°C
juni 25°C 15°C 25°C
juli 28°C 17°C 26°C
august 27°C 17°C 27°C
september 24°C 14°C 25°C
oktober 19°C 10°C 21°C
november 13°C 5°C 17°C
december 8°C 1°C 15°C
Prognose for Riccione