Roquetas de Mar

Drømmer du om en ferie med mulighed for alt så er Roquetas de Mar en oplagt destination og byen er faktisk vokset sammen med nabobyen Aguadulce. Her kan man se seværdigheder som "Vor Frue af Rosario"-kirke, et arabisk fyrtårn og Roquestas borgen. Restauranterne her er skønne og byder på lokale og internationale menuer. Særligt i juli og august er der gang i nattelivet, men resten af året er her også hyggeligt om aftenen. I området kan man desuden finder man tre golfbaner.

Mangfoldige Roquetas de Mar

Vil du gerne have, at ferien skal indeholde alt; fra strand, badeliv og sportsaktiviteter, til historie, kultur, og muligheder for at gå i byen, så er Roquetas de Mar et vældig godt bud.

Feriebyen er vokset sammen med nabobyen Aguadulce og en 15 kilometer lang sandstrand som binder de to byer sammen. Kirken “Vor Frue af Rosario” fra det 17.århundrede, Roquetas borgen og det arabiske fyrtårn i Cerrillos er nogle af stedets spændende seværdigheder.

Restauranterne har gode internationale menuer. Samtidig kan du finde gode tapasbarer i den ældre del af byen. Her får du spændende retter med andalusisk vri, samt den typiske madkultur fra Middelhavsområdet.

I Roquetas de Mar er der mest gang i nattelivet i juli og august, hvor resten af Europa har ferie. Resten af året er der et hyggeligt udeliv i byen Almeria, som ligger 25 kilometer fra Roquetas de Mar.

Roquetas de Mar har en 18-huls golfbane. I tillæg finder du to andre golfbaner bare nogle få kilometer fra Roquetas de Mar.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Roquetas de Mar
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 17°C 8°C 16°C
februar 18°C 9°C 16°C
marts 19°C 10°C 16°C
april 21°C 12°C 17°C
maj 24°C 15°C 19°C
juni 27°C 18°C 22°C
juli 30°C 21°C 24°C
august 31°C 22°C 25°C
september 28°C 20°C 23°C
oktober 24°C 16°C 22°C
november 20°C 12°C 19°C
december 18°C 9°C 17°C
Prognose for Roquetas de Mar