Rumænien

Flotte strande, en imødekommende befolkning og et overkommeligt prisniveau gør Rumæniens Sortehavskyst til en rejsedestination mange vender tilbage til år efter år. Siden Rumænien blev en del af EU i 2007 har turismen til landet været i rivende udvikling. I dag har man mulighed for at vælge mellem mange forskellige destinationer i landet og der er rig mulighed for at få en oplevelse for livet i det spændende land. Alt fra storbyferie til landsbyidyl er muligt i Rumænien, hvor man også kan finde storslået natur og spændende kulturhistoriske seværdigheder. Langs Sortehavetskyst finder man smukke sandstrande og særligt mellem juli og august er en badeferie oplagt.

Rumænien og Sortehavets kyst

Flotte strande, dejligt klima, venlig befolkning og et behageligt prisniveau er noget af det som gør kysten ved Sortehavet i Rumænien til et populært rejsemål.

Efter, at Rumænien blev medlem af EU i 2007 har turismen blomstret, og turistforeningerme har tilrettelagt et hav af unikke for en opplevelsestur til et spændende land. Her finder du storslået natur, lang og fascinerende historie, kulturmindesmærker og en spændende kombination af urbant byliv og afslappet landsbyliv.

Rumænien er et stort land med mange bjerge og derfor er klimaet også meget varieret. Langs Sortehavets kyst ligger en perlerække af lange sandstrande. Fra april til oktober er det sommer i landet og det bliver varmest omkring juli og august. Constanta er den største by på kyststrækningen og byen er klart et besøg værd.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Bucharest ★★★★ 3n 2.493,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Rumænien
kalender DagDag NatNat BadBad