Saalbach

Beliggende 1003 meter over havets overflade byder Saalbach på Østrigs største sammenhængende liftsystem og i skisportsområdet her finder man gode og meget varierede skiforhold. Området har 200 kilometer pister, hvoraf de 60 er blå og de 40 er røde, og her er mere end 50 lifter. Selve byen Saalbach er ikke særlig stor, men det betyder også at der er ikke er langt i mellem tingene når bevæger sig omkring her. Når en hård dag på ski er slut er det tid til at komme på afterski med dans og glüwein, i Saalbach er et af de mest populære steder Hinterhag Alm. Stedet er også godt til børn og der er et stort udbud af aktiviteter for de mindste. I forhold til indkvartering er stedet også godt og standarden på hoteller og pensionater er generelt høj. De fleste gæster der kommer her vender tilbage år efter år.

Højt oppe i bjergene byder Saalbach på gode og varierede skiforhold.

Skisportsstedet, Saalbach, ligger 1003 m over havet, og det højeste punkt er 2096 meter højt. Byen er ret lille, så der er ikke ret langt til de forskellige ting; det gælder dog ikke for skiområdet, som har Østrigs største sammenhængende liftsystem med meget gode og varierende skiforhold. Løjpens længde er i alt 200 km, og der er over 50 lifter. De røde løjper er der ca. 40 af og omkring 60 af de blå. Efter en dag på skibakken er det tid til after-ski med dans og glüwein. Et af de mest populære steder til after-ski er Hinterhag Alm.

Saalbach er børnevenlig, og der er i massevis af aktiviteter for de mindste. Standarden på hotellerne og pensionaterne er høj, og har man først været i Saalbach én gang, vender man ofte tilbage dertil år efter år.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Saalbach
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 2°C -4°C
februar 5°C -3°C
marts 10°C 0°C
april 14°C 3°C
maj 19°C 8°C
juni 21°C 11°C
juli 24°C 13°C
august 23°C 13°C
september 19°C 10°C
oktober 14°C 5°C
november 7°C 0°C
december 3°C -3°C
Prognose for Saalbach